Kültür-Sanat Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 412

İYİ,KÖTÜ,ÇİRKİN UZUNKÖPRÜ HALKIYLA BULUŞACAK

Yazarlığını Eray Yasin Işık’ın yaptığı “İYİ KÖTÜ ÇİRKİN” Tiyatro oyunu Balabanköy Muhtarı Özgür Çevik’in katkılarıyla 27 Mayıs Cuma günü saat 20:30’da Uzunköprü Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’de oynanacak. İyilik ve kötülük..

İYİ,KÖTÜ,ÇİRKİN UZUNKÖPRÜ HALKIYLA BULUŞACAK

Yazarlığını Eray Yasin Işık’ın yaptığı “İYİ KÖTÜ ÇİRKİN” Tiyatro oyunu Balabanköy Muhtarı Özgür Çevik’in katkılarıyla 27 Mayıs Cuma günü saat 20:30’da Uzunköprü Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’de oynanacak.

İyilik ve kötülük Ademoğlunun varoluş sürecinden beri yarış içinde ama bir o kadar da iç içe bir kavram… Dünyayı iyilik ile güzel bir hale getirebileceğimizi bilmemize rağmen hiçbir zaman kötülüğe mâni olamamışızdır. Her zaman kötü insanlar etrafımızda olmuş iyi niyetimiz suiistimal edilmiştir.

Eray Yasin Işık’ın kaleme aldığı, Ahmet Burak Bacinoğlu yönetiminde sahneye konulan İYİ KÖTÜ ÇİRKİN oyunu ile iyilik ve kötülük kavramı sahneye yatırılıp; trajik bir olay örgüsünün içinde hiciv ve esprili bir dille anlatılıyor.

Tek suçu iyi bir insan ( ERDEM BAŞ ) olmak olan talihsiz bir adam, hayatı boyunca karşılaştığı kötülüklere ( HAKAN BULUT ) ve çirkinliklere ( ERSİN KORKUT ) rağmen vicdanının sesini dinleyerek ayakta durmaya çalışmıştır.

Yaşadıkları acılara, zorluklara, aşağılanmalara karşı, o iyi olmaktan hiç

vazgeçmemiştir. Kazık yemiş, yanlış anlaşılmış hatta başkalarının yaptıklarının ceremesini de çekmiştir. Ama vazgeçmemiştir. İyiler hep kazanır sözünü ispatlamaya çalışırken o hep kaybetmiştir. Ta ki bir gün değişmeye karar verene kadar…

Seyircinin televizyon ekranlarından ve beyaz perdede severek takip ettiği Ersin Korkut, Hakan Bulut, Erdem Baş ve Eray Yasin Işık; daha önce hiç işlenmemiş farklı bir konuyu, iki saatlik müzikli danslı ve bol bol şakalı bir performans ile sahneleyeceklerdir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL