SonDakika Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 1.411

HALKBANKASI MÜDÜRÜ GÜRAY ÇELİK UZUNKÖPRÜ HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ.

5 yıldır Uzunköprü Halk Bankası Müdürülüğü görevini başarı ile yürüten  Güray Çelik’in yeni görev yeri Malkara Halk Bank Şube müdürlüğü oldu. Uzunköprü Halk Bankası Müdürülüğü Güray Çelik Sosyal medya hesabından..

HALKBANKASI MÜDÜRÜ GÜRAY ÇELİK UZUNKÖPRÜ HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ.

5 yıldır Uzunköprü Halk Bankası Müdürülüğü görevini başarı ile yürüten  Güray Çelik’in yeni görev yeri Malkara Halk Bank Şube müdürlüğü oldu.

Uzunköprü Halk Bankası Müdürülüğü Güray Çelik Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: Yaklaşık 5 yılın ardından Uzunköprü Şubesindeki görev sürem bitti. Malkara Şubesindeki görevime 8 Temmuz 2021 tarihinde başlıyorum. Eski dostlukların özlemi ile yaşanacak burukluk, yeni Şube ile heyecan başlıyor benim için. Mutlu bir birliktelikti, Şubedeki arkadaşlarım ve Uzunköprü’nün mütevazi Esnaf, sanatkar, sanayici, emekli, çiftçi tüm halkıyla. Hepinize bu süreçte bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Kalın sağlıcakla…

Hür gazete Ailesi olarak 5 Yıl Uzunköprü Halk Bankası Müdürülüğü  görevini Başarıyla yöneten  Güray Çelik’e Malkara Halk bankası müdürküğünde  Başarılar diliyoruz.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL