Kültür-Sanat Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 177

FESTİVALDE GAZETEMİZİN STANDIMIZA YOĞUN İLGİ

2016 Yılında ilçemizde 1. Uzunköprü Kültür,Sanat ve Tarım Festivali adı altında düzenlenen ve bu yıl yeni ismi ve temasıyla 2.’si düzenlenen festivalimiz 10 binlerin katılımıyla sona erdi.Uzunköprü halkı ve Uzunköprülü..

FESTİVALDE GAZETEMİZİN STANDIMIZA YOĞUN İLGİ

2016 Yılında ilçemizde 1. Uzunköprü Kültür,Sanat ve Tarım Festivali adı altında düzenlenen ve bu yıl yeni ismi ve temasıyla 2.’si düzenlenen festivalimiz 10 binlerin katılımıyla sona erdi.Uzunköprü halkı ve Uzunköprülü esnaf dopdolu 3 gece yaşadı.Simge ve Haluk Levent’in sahne aldığı 8 ve 9 Eylül tarihlerinde festivalin yapıldığı yer olan Cumhuriyet Meydanı adeta doldu taştı.

Festivalde Uzunköprülü esnaflar ve Uzunköprü dışından gelen esnaflar çok sayıda stand açtı.Gazetemizde festival boyunca kendi standını açarak Uzunköprülü vatandaşlara ve Uzunköprü dışından gelen misafirlere gazetemiz yazarı Sabriye Cemboluk’un “Edirne Kırmızısı” ve Nutuk kitaplarını hediye etti.Standımızı ziyaret eden vatandaşlar hediyeler için teşekkür etti.Hür Gazete ailesi olarak tüm takipçi,okur ve sevenlerimize teşekkür eder,daha nice festivallerde beraber olmayı dileriz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL