Kültür-Sanat Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 237

FESTİVAL’DE 27 GAZETECİ ÖDÜL ALACAK

2016 Yılından beri ilçemizde gelenek haline gelen Tarihi Uzunköprü Festivali bu yıl Uluslar arası Tarihi Uzunköprü Festivali ismiyle 2.’si 7-10 Eylül 2023 tarihleri arasında düzenlenecek.Geçtiğimiz yıl yeni ismiyle ilk kez..

FESTİVAL’DE 27 GAZETECİ ÖDÜL ALACAK

2016 Yılından beri ilçemizde gelenek haline gelen Tarihi Uzunköprü Festivali bu yıl Uluslar arası Tarihi Uzunköprü Festivali ismiyle 2.’si 7-10 Eylül 2023 tarihleri arasında düzenlenecek.Geçtiğimiz yıl yeni ismiyle ilk kez düzenlenen festivale katılım oldukça yoğundu.Bu yılki katılımın geçtiğimiz yıla nazaran daha yüksek olması bekleniyor.Her yıl olduğu gibi bu yılda 4 gün sürecek festivalin geniş programı belli oldu.Uzunköprülüler 4 gün boyunca konser dahil birçok etkinlikle harika bir festival geçirecek.

 

Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi’nin bugüne kadar Enez, İpsala ve Keşan’da gerçekleştirdiği Gazetecilik-Vefa Ödülleri’nin dördüncüsü Uzunköprü’de gerçekleştirilecek.

TYBB Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan ile gerçekleştirdikleri görüşmeler sonucunda Uzunköprü Belediyesi-Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi işbirliği ile gerçekleştirilecek ödül törenin 2.Uluslararası Tarihi Uzunköprü Festivali programında gerçekleştirileceğini belirterek, “Ödül törenimizde içlerinde merhum olanlar olmak üzere 27 Uzunköprülü gazeteciye ödül vereceğiz. Merhum gazetecilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Merhum olan arkadaşlarımızın ödüllerini yakınlarına takdim edeceğiz.” dedi.

Demir, ödül töreninin 7 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de festival etkinlikleri içerisinde gerçekleşeceğini de belirterek “Bu konuda şubemize destek veren Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’a teşekkür ediyor, Uluslar arası Tarihi Uzunköprü Festivali’nin de başarılı bir şekilde geçmesini diliyorum “ dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL