Tarım Haberleri Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 200

ESEN;ÇKS’DE SON TARİH 31 ARALIK

2023 yılı üretim faaliyetleri kapsamında Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının son tarihinin 31 Aralık 2022 Cumartesi günü olduğu ifade edildi. Çiftçilere bu konuda uyarılarda bulunan Uzunköprü İlçe Tarım ve Orman..

ESEN;ÇKS’DE SON TARİH 31 ARALIK

2023 yılı üretim faaliyetleri kapsamında Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının son tarihinin 31 Aralık 2022 Cumartesi günü olduğu ifade edildi.

Çiftçilere bu konuda uyarılarda bulunan Uzunköprü İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burak Esen, Çiftçi Kayıt Sistemi ve Destek başvuruları için tanınan sürenin 31 Aralık 2022 Cumartesi günü mesai bitiminde sona ereceğini duyurarak, çiftçilerimizin yoğunluk yaşayabileceği itibarinin göz önünde bulundurarak biran önce kayıtlarını yaptırmada fayda var” dedi.

Şuan için ÇKS kayıtlarında herhangi bir uzatma durumunun söz konusu olmadığını belirten belgelerin Tarım İlçe Müdürlüklerine verileceğini ifade eden Uzunköprü İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burak Esen, ““Çiftçilerin 2021-2022 ÇKS belgelerini Tarım İlçe Müdürlüklerine verme sürelerinin bu yıl son günü 31 Aralık 2022. Çiftçilerden ricamız ÇKS’lerini Tarım İlçe Müdürlüğüne 31 Aralık’a kadar versinler. Son güne bırakılırsa eğer belli bir yoğunluk oluşuyor. Bölgemizde çiftçilerimiz ne ektiğini biliyor, ekimler bittikten sonra da çiftçimiz dosyalarını Tarım İlçe Müdürlüklerine teslim edebilirler” diye konuştu

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL