Asayiş Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 338

EMNİYET HUZURUMUZ İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

Uzunköprü Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü  2021 Yılı Aralık ayı içerisinde polis sorumluluk sahasında yapılan çalışmaları hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.   İlçe Emniyet Müdürlüğünden  yapılan bilgilendirme; 1- Aranan şahıslara yönelik ;  ..

EMNİYET HUZURUMUZ İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

Uzunköprü Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü  2021 Yılı Aralık ayı içerisinde polis sorumluluk sahasında yapılan çalışmaları hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

 

İlçe Emniyet Müdürlüğünden  yapılan bilgilendirme; 1- Aranan şahıslara yönelik ;

 

Değişik yargı mercileri tarafından 47  ayrı suçtan aranan toplam 26 şahıs yakalanmış, adli mercilere teslim edilen bu şahıslardan 12 si ‘i tutuklanmıştır.

 

2-            Madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında;

 

ARALIK ayı içerisinde 6 farklı tarihte yapılan operasyon ve aramalarda 7 şüpheli şahsın ev iş yeri araç ve üzerlerinden farklı cins ve miktarlarda metaamfetamin, esrar ve bonzai türünde  uyuşturucu madde ve bu maddelere ait düzenekler ele geçirilmiştir. Yakalanan şüpheli şahıslar haklarında hazırlanan fezleke ve suç unsurları ile birlikte adliye sevk edilmişlerdir.

 

3-) Kaçakçılıkla mücadeleye yönelik;

 

ARALIK ayı içerisinde  yapılan operasyonlarda bir depoda-267-litre-etil-alkol-ele-geçirilmiştir,

 

4-  Geçmiş tarihlerde ilçemizde meydana gelen faili bilinmeyen asayiş olayların aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda 13 olayın şüphelileri tespit edilmiş evrakları adli mercilere teslim edilmiştir.

 

İlçemizde asayiş ve huzurun sağlanmasına yönelik çalışmalar devam edecek olup suç ve suçla mücadelede 112 acil ihbar hattına bilgi verilmesi ile ayrıca ilçe emniyet müdürlüğüne ait  0505 318 2251 numaralı hatta (watsapp vb)  görüntülü ve sesli ihbarda bulunulması önem arz etmektedir

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL