Siyaset Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 624

DP’DE MÜNİR AYDIN GÜVEN TAZELEDİ

Demokrat Parti Uzunköprü ilçe kongresi 11 Eylül Pazar günü gerçekleştirdi. İl başkanı Ayten Ercan’ın da katılım sağladığı kongrede mevcut ilçe başkanı  Münir Aydın güven tazeledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın..

DP’DE MÜNİR AYDIN GÜVEN TAZELEDİ

Demokrat Parti Uzunköprü ilçe kongresi 11 Eylül Pazar günü gerçekleştirdi. İl başkanı Ayten Ercan’ın da katılım sağladığı kongrede mevcut ilçe başkanı  Münir Aydın güven tazeledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından divan heyeti oluşturuldu.

Genel kurul toplantısının açış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Münir Aydın “İlçe  kongremize hoş geldiniz.  Demokrat parti bu ülkenin olmazsa olmazıdır. Bu yüzdendir ki önümüzdeki yıllarda yapılacak muhtemel seçimlerde genel merkezimizin vereceği talimatlar doğrultusunda çalışmalarımızı yoğunlaştırarak sürdüreceğiz. Partimizin eski günlerine kavuşması için el birliği ile çalışarak Demokrat Parti’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki yerini almasını hatta iktidar olup ülkemizi eskiden olduğu gibi ekonomik, kültürel ve sosyal yönden en üst seviyede refaha ulaştıracağı günleri özlemle bekliyoruz.  Genel kurulumuz,  ülkemize, partimize, Uzunköprü’müze ve halkımıza hayırlı olsun.”

Aydın  açış konuşmasının ardından gündem maddeleri görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi. Tek liste ile gerçekleştirilen seçimde, Demokrat Parti Uzunköprü İlçe Yönetim Kurulu Asil listesi şu isimlerden oluştu;

“Sadullah Şahin, Aziz Kurt, Halil İbrahim Aksu, Adem Kılıç, Hüseyin Eren, Muzaffer Tekkeli, Sadi Sivri, Diyar Yazan.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL