Spor Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 336

DEREKÖY SPOR OLAĞAN KONGRESİNİ YAPTI

İlçemiz Uzunköprü  bağlı Dereköy’de gençlerin yoğun talebi doğrultusunda spor yapmak ve gençleri yetiştirmek amacıyla hedeflenen Dereköy Spor Kulübü, kuruluş aşamasını tamamlayarak ilk kongresini yaptı.   Dereköy’de tarım ve hayvancılık faaliyetinde..

DEREKÖY SPOR OLAĞAN KONGRESİNİ YAPTI

İlçemiz Uzunköprü  bağlı Dereköy’de gençlerin yoğun talebi doğrultusunda spor yapmak ve gençleri yetiştirmek amacıyla hedeflenen Dereköy Spor Kulübü, kuruluş aşamasını tamamlayarak ilk kongresini yaptı.

 

Dereköy’de tarım ve hayvancılık faaliyetinde bulunan Puka Tarım ve Borozan Tarım işletmelerinin destekleriyle kurulan Dereköy Spor Kulübü’nün ilk olağan kongresi 27 Ağustos 2023 Pazar günü gerçekleştirdi.

 

Dereköy Spor Kulübü onursal başkanı Abidin Puka,Başkan Ufuk Gökçül,Yönetim kurulu Alpay Yaman,Mahir Şekerçi, Ramazan Kaya Erdal Yaman seçildiler.

 

Dereköy Spor Kulübü  Başkanı Ufuk Gökçül ,Yapılan kongreden sonra  gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada:  Dereköy Spor Kulübü, Dereköylüler olarak uzun zamandır düşündüğümüz köyümüzün ismini temsilen taşıyan spor kulübünü hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız köyümüzdeki gençlere spor yapacakları alan yaratmak yetenekli gençlerimizi yetiştirip üst liglere göndermek. Bu sadece futbol kulübü değil spor kulübü değişik branşlarda yetenekleri olan çocuklarımıza da yardımcı olmak, aynı zamanda gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak sağlıklı nesillerin yetişmesi için öncülük etmek. Bu konuda bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Tarım ve Borozan Tarım işletmelerine teşekkür ediyoruz. ‘’dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL