Asayiş Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 239

ÇOCUK PARKINDAN NE İSTEDİNİZ?!

Muradiye Mahallesi Sümbül Sokak’ta bulunan çocuk parkına kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çirkin saldırı düzenlendi.Hür Gazete haber merkezinin edindiği bilgiye göre saldırıyı düzenleyen şahısların yakalanması için geniş çaplı aramalar..

ÇOCUK PARKINDAN NE İSTEDİNİZ?!

Muradiye Mahallesi Sümbül Sokak’ta bulunan çocuk parkına kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çirkin saldırı düzenlendi.Hür Gazete haber merkezinin edindiği bilgiye göre saldırıyı düzenleyen şahısların yakalanması için geniş çaplı aramalar devam ediyor.

 

Yapılan saldırıyı sosyal medya hesabından paylaşan Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan:”Yazık değil mi? Biz şehrimizi güzelleştirmeye, modernleştirmeye çalışırken, evlatlarımızın mutluluğunu önceliğimiz olarak belirleyip parklar inşa ederken, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Muradiye Mahallesi Sümbül Sokak’ta bulunan çocuk oyun grubumuz ateşe verildi.

Bu haince davranışı kınıyor, suçluların gereken cezayı alması için yasal süreci başlattığımızı bildiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

BAŞKAN BECAN’IN PAYLAŞIMININ ARDINDAN OLAY MEYDANA GELDİ

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’ın Uzunköprü’de bulunan parkların çoğaltılması ile alakalı yaptığı paylaşımın ardından bu olayın meydana gelmesi akıllara başkan Becan’ın yapacağı icraatler mi engelleniyor fikrini getirdi.Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan,Uzunköprü’deki çocuk parklarının arttırılması ile alakalı 3 Ocak günü yaptığı paylaşımda; “Güne dair;Uzunköprü’de 54 tane içerisinde oyun grubu olan çocuk parkımız var. Bugün anladım ki, çocuk parklarımızın sayısını arttırmamız gerekiyor.” İfadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL