Tarım Haberleri Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 342

ÇKS SON BAŞVURU TARİHİ 30 HAZİRAN

2022 yılı üretim faaliyetleri kapsamında Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının son tarihinin 30 Haziran 2022 Perşembe günü olduğu ifade edildi. Çiftçilere bu konuda uyarılarda bulunan Uzunköprü Ziraat Odası Yönetim Kurulu..

ÇKS SON BAŞVURU TARİHİ 30 HAZİRAN

2022 yılı üretim faaliyetleri kapsamında Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının son tarihinin 30 Haziran 2022 Perşembe günü olduğu ifade edildi.

Çiftçilere bu konuda uyarılarda bulunan Uzunköprü Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yıldız Kılıç, Çiftçi Kayıt Sistemi ve Destek başvuruları için tanınan sürenin 30 Haziran 2021 Çarşamba günü mesai bitiminde sona ereceğini duyurarak, çiftçilerimizin yoğunluk yaşayabileceği itibarinin göz önünde bulundurarak biran önce kayıtlarını yaptırmada fayda var” dedi.

Şuan için ÇKS kayıtlarında herhangi bir uzatma durumunun söz konusu olmadığını belirten belgelerin Tarım İlçe Müdürlüklerine verileceğini ifade eden Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yıldız Kılıç, ““Çiftçilerin 2021-2022 ÇKS belgelerini Tarım İlçe Müdürlüklerine verme sürelerinin bu yıl son günü 30 Haziran 2022. Çiftçilerden ricamız ÇKS’lerini Tarım İlçe Müdürlüğüne 30 Haziran’a kadar versinler. Son güne bırakılırsa eğer belli bir yoğunluk oluşuyor. Bölgemizde çiftçilerimiz ne ektiğini biliyor, ekimler bittikten sonra da çiftçimiz dosyalarını Tarım İlçe Müdürlüklerine teslim edebilirler” diye konuştu

“İŞLEMLER ZİRAAT ODASINDA YAPILIYOR”

Uzunköprü Ziraat Odası’na kayıtlı çiftçiler mevcut kayıtlara rağmen odadaki işlemleri Uzunköprü Ziraat Odası Başkanı Yıldız Kılıç, ÇKS kayıtlarıyla ilgili olarak “2022 yılının ÇKS kayıtları kısa bir süre önce başladı. Çiftçilerimizi yakından ilgilendiren kayıtlar hakkında gerekli duyuruları yaptık. Bu yılın ÇKS işlemleri haziran ayında noktalanacak. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi ÇKS kayıtlarını son güne bırakılmadan daha erken bir tarihte odamıza gelerek yapılmasını önemle rica ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL