Kültür-Sanat Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 322

ÇİÇEK:”KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ”

Dünyayı ve Türkiye’yi etkileyen Covid-19 salgını nedeniyle kurslara bir dönem tedbir amaçlı ara verilmesinin ardından, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü bünyesinde il ve ilçelerdeki halk eğitim merkezlerince..

ÇİÇEK:”KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ”

Dünyayı ve Türkiye’yi etkileyen Covid-19 salgını nedeniyle kurslara bir dönem tedbir amaçlı ara verilmesinin ardından, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü bünyesinde il ve ilçelerdeki halk eğitim merkezlerince düzenlenen kurslar 11 Ocak’ta yeniden açıldı. Pandeminin kursları etkilediğini kaydeden Uzunköprü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Çiçek, ” bu yıl  pandemi nedeniyle 56 kurs aktif  56 kursta  767 kursiyer kayıtlı olup  32 usta öğretici görev yapmaktadır.” dedi.

 

Uzunköprü  Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hakan Çiçek ,  2020-2021 öğretim yılı çalışmaları ile ilgili gazetemiz genel yayın yönetmeni Selim Bekar’a bilgi verdi.

 

11 OCAK İTİBARİYLE BAŞLADI

 

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü bünyesinde il ve ilçelerdeki Halk Eğitim Merkezleri (HEM)’nce düzenlenen kurslar, 11 Ocak 2021 tarihinde yeniden açıldı. Pandemi önlemleri kapsamında 20 Kasım 2020 tarihinde ara verilerek yarım kalan kurslar tamamlanmak üzere başlarken, vatandaşların talepleri doğrultusunda yeni kurslar da açılabileceği bildirildi.

 

“KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ”

 

Uzunköprü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Çiçek, ilçedeki bütün kurs alanlarını tekrar doldurduklarını ve kaldıkları yerden devam ettiklerini ifade ederek, “Pandemi nedeniyle kurslarımıza 20 Kasım 2020 tarihinde ara vermiştik. 11 Ocak 2021 tarihi itibariyle yeniden başladık. Bakanlığımız kurs eğitim faaliyetlerinin yeniden açılmasına karar verdi. Kursiyerlerimize duyurduk. Kursiyerlerimizle yeniden bir araya geldik. Şu anda biz de memnunuz, kursiyerlerimiz de memnun. Bütün kurs alanlarımızı kursiyerlerimizle doldurduk tekrar. Kaldığımız yerden devam ediyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL