Doğa Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 490

ÇEVRENİN HALİ İÇLER ACISI

Uzunköprü’de  vatandaşların yaz kış  gittikleri Ördekli Göl mesire alanı hafta sonları iğne atsan yere düşmez,  o kadar kalabalık. Hafta sonu Piknik yapan bazı vatandaşlar, konteyner’ı kırılmış çöpleri sağda sola dağılmış..

ÇEVRENİN HALİ İÇLER ACISI

Uzunköprü’de  vatandaşların yaz kış  gittikleri Ördekli Göl mesire alanı hafta sonları iğne atsan yere düşmez,  o kadar kalabalık.

Hafta sonu Piknik yapan bazı vatandaşlar, konteyner’ı kırılmış çöpleri sağda sola dağılmış durumda görünce tepkilerine gösterdiler.

“ÇEVRENİN HALİ İÇLER ACISI”

Ailesiyle Uzunköprü’den  mesire alanına gelen Vatandaşlar gördüğü manzara karşısında çok üzüldüğünü belirterek şu ifadeleri kullandılar:

“Görüntü kötü. Pikniğe gelen, çöpünü burada bırakmış. Biz de geldiğimize pişman olduk. Çevrenin hali içler acısı. Kötü kokuya da neden oluyor. Her yer böyle olmasa da maalesef bu tür manzaralarla karşılaşıyoruz. Piknik alanı, doğa kirletilmez.”

PARK ALANINA GİDİP DİNLENEN VATANDAŞLARIN BIRAKTIKLARI YOK  DEDİRTİYOR!

EĞİTİM ŞART.

UZUNKÖPRÜ BELEDİYESİ NE KADAR TEMİZLERSE TEMİZLESİN YENİLERSE YENİLESİN SONUÇ BU!

 

Sosyal medyada hesabımızdan paylaştığımız fotoğraflara yapılan yorumlarda; Yarın gidemeyeceksin, oturup keyif yapamayacaksın. Ey cahil! Sonra hizmet yok dersin, yapılanı kırar yakarsın, pislersin sonra ahkam keser çok bilmişlik taslarsın. Bu ayıpla yaşayın bakalım yazıklar olsun!

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL