Kutlama Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 256

ÇEVİK;”KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”

Uzunköprü Madeni Eşya ve Oto Tamirciler Odası (UMEOT) Başkanı Yalçın Çevik ile Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Eralp Akman arasından kurulacak atölye için protokol imzalandı. Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik..

ÇEVİK;”KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”

Uzunköprü Madeni Eşya ve Oto Tamirciler Odası (UMEOT) Başkanı Yalçın Çevik ile Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Eralp Akman arasından kurulacak atölye için protokol imzalandı.

Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde “Motor Bölümü” kurma talebiyle harekete geçen Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı ve CASE Traktör Servisi Yalçın Çevik’in destekleriyle Mesleki Eğitim Merkezimize kazandırılması planlanan atölye için protokol geride bıraktığımız gün imzalandı.

Türkiye’nin istihdam seferberliği hareketini çalıştığı Türkiye’nin önde gelen tarım firmaların desteklediklerini belirten ve bu konuda çalışmalara 2018 yılında 48 şehirdeki, 64 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 88 TürkTraktör yetkili servisi dahil edilerek başladığını belirten Başkan Yalçın Çevik, projeye destek veren Uzunköprü Kaymakamı ve aynı zamanda Edirne Vali Yardımcımız Hakan Yavuz Erdoğan başta olmak üzere tüm yetkililere teşekkür etti.

 

Uzunköprü Madeni Eşya ve Oto Tamirciler Odası (UMEOT) Başkanı Yalçın Çevik, Bu duygu ve düşüncelerle; bütün hemşerilerimizin Kurban Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bu güzel ülkemize, bütün insanlığa sağlık, huzur, barış, kardeşlik, birlik ve mutluluk getirmesini diliyorum.’’Dedi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL