Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 180

BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ

Uzunköprü Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Önder Kuruşar. Gündemle ilgili gazetemiz Genel yayın yönetmeni Selim Bekar’a  değerlendirmede bulundu.   Başkan Kuruşar  yaptığı değerlendirmede Hür Gazete ve Siz değerli Selim..

BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ

Uzunköprü Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Önder Kuruşar. Gündemle ilgili gazetemiz Genel yayın yönetmeni Selim Bekar’a  değerlendirmede bulundu.

 

Başkan Kuruşar  yaptığı değerlendirmede Hür Gazete ve Siz değerli Selim Bekar’ı Odamıza yaptığı ziyaret için teşekkür ediyorum. Uzunköprü’müzün tüm dinamikleri ve basınımızla birlikte çalışmaktan onur duyuyorum.Siyasi parti gözetmeksizin Uzunköprü’ye kim bir civi çakıyorsa başımızın üzerinde yeri vardır.

 

Kuruşar.23 ay önce halkımızın teveccühü ile Muhtar seçildik.“Yerel demokrasinin en temel noktalarından, seçimle gelen ilk noktamız muhtarlık. seçilmiş kişilerdir. Muhtar kelimesi de ‘seçilmiş kişi’ manasına geliyor. Biz mülki idareyi muhtarlıktan başlatabiliriz. Nasıl kaymakamlarımız ilçelerini, valilerimiz illerini idare ediyorsa muhtarlarımız da köylerini ve mahallerini idare ediyor” dedi.

10 Aydır Covid 19 Mücadele eden Dünya ve ülkemiz zor günler geçiriyor. Vatandaşlarımın tüm sorunlarını tek tek dinleyip yetkililerimize bildiriyoruz ve yapılması için takip ediyoruz.

Son günlerde Çiftçilerimizin en büyük şikayeti Gübreye gelen zamlar.Zamlarla ilgili görüşlerimizi Bölge milletvekillerimize illettik. Çiftçilerimizin feryatlarını anlattık.

 

Uzunköprü’müzün Çağdaş şehir olması için  Kaymakamımız, belediye başkanımız, Sivil Toplum Kuruluş başkanlarımızla istişareler yapıyoruz aldığımız kararları halkımıza anlatıyoruz.

Uzunköprü belediye Başkanımız Özlem Becan’la her ay meclis öncesi mahalle muhtarlarımız ve sivil topluk kuruluş başkanlarıyla meclis toplantısında toplantı yapıyoruz.

Mahalle muhtarlarımız  mahalle halkının sesi  kulağı Belediye başkanımız her mahalle muhtarını tek tek dinliyor. Notlarını alıyor ve daire müdürlerine talimatını veriyor.  Bu ay alınan kararları bir dahaki  toplantımızda kontrol ediyoruz.Birlikte çalışıp daha güzel bir şehir yapmak için çalışıyoruz .’’Dedi.

 

Son Olarak Tüm vatandaşlarımızı gazeteniz aracılığı ile uyarmak istiyorum. Vatandaşlarımızın dikkatine..!

Sayın muhtarlarım ve sevgili Vatandaşlarımız kendisini komiser, emniyet müdürü, polis, savcı, hakim olarak tanıtan şahıslara itibar etmeyin köyde ilan yaptırın. Ayrıca emniyete gel evrakın var diyenlere de itibar etmeyin Uzunköprü jandarmadan başka hiçbir yerde sizin evrakınız olamaz sizi çağırırsak biz ararız.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL