Asayiş Edirne Haberleri Okuma Sayısı: 314

BİR HAFTA’DA5 BİN 395 ARAÇ DENETLENDİ

1487 SÜRÜCÜYE CEZAİ İŞLEM Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından haftalık denetim raporu açıklandı. Ekipler tarafından 6 – 12 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen trafik..

BİR HAFTA’DA5 BİN 395 ARAÇ DENETLENDİ

1487 SÜRÜCÜYE CEZAİ İŞLEM

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından haftalık denetim raporu açıklandı. Ekipler tarafından 6 – 12 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 5 bin 395 araç denetlendi.

Edirne’de Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri denetimlerine hız kesmeden devam ediyor. Kentte 6 – 12 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen denetimlerde 5 bin 395 araç ve sürücü denetlenirken bin 487 sürücüye işlem uygulandığı belirtildi.

Ekipler yapılan denetimler ile ilgili açıklanan grafikte 49 araç trafikten men edilirken, 8 kişinin ise sürücü belgesi geçici olarak el konuldu. Edirne İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise; “Sürücülerin hem kendilerinin, hem de diğer yol kullanıcılarının can güvenliklerini sağlamak için trafik kurallarına uymaları hatırlatılır, denetimlerin devam edeceği kamuoyuna saygıyla duyurulur.” İfadeleri kullanıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL