Kutlama Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 185

BECAN:ÇOK DEĞERLİ ANNELERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN

Anneler günü, anneleri onurlandıran özel bir gündür. Değişik günlerde ve değişik ülkelerde kutlanır. Bu günde anneler çeşitli hediyeler alır.Bu günü farklı ülkelerdeki insanlar yılın farklı günlerinde kutlarlar.Anneler günü geleneği, Antik..

BECAN:ÇOK DEĞERLİ ANNELERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN

Anneler günü, anneleri onurlandıran özel bir gündür. Değişik günlerde ve değişik ülkelerde kutlanır. Bu günde anneler çeşitli hediyeler alır.Bu günü farklı ülkelerdeki insanlar yılın farklı günlerinde kutlarlar.Anneler günü geleneği, Antik Yunanların Yunan mitolojisindeki pek çok tanrı ve tanrıçanın annesi olan Rhea onuruna verdikleri yıllık ilkbahar festivali kutlamalarıyla başlar. Antik Romalılar da ilkbahar festivallerini İsa’nın doğumundan 250 yıl öncesinden ana tanrıça Kibele onuruna kutluyorlardı.

 

Uzunköprü Belediye Başkanı ve Trakya’nın tek kadın belediye başkanı Özlem Becan 9 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Becan yayınladığı mesajda; “Hayat yolculuğumuzun en başından beri bizleri besleyen, bugünlere getiren, üzerimizden duayı hiç eksik etmeyen, bizlere rehberlik eden ve her zor anımızda yanımızda olan kıymetli annelerimizin Anneler Günü’nü en yoğun duygularımla kutluyorum.Sizlerin emekleri bizleri bugünlere getirdi. Sizleri çok ama çok seviyoruz.

Anneler Günü’nüz kutlu olsun.Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan.” İfadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL