Kutlama Siyaset SonDakika Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 355

BECAN: ‘’30 AĞUSTOS TÜRK HALKININ DESTANIDIR

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Belediye Başkanı Özlem Becan mesajında şu ifadelere yer verdi:“Tarihin hiçbir döneminde esareti kabul etmeyen ve şartlar ne olursa..

BECAN: ‘’30 AĞUSTOS TÜRK HALKININ DESTANIDIR

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Belediye Başkanı Özlem Becan mesajında şu ifadelere yer verdi:“Tarihin hiçbir döneminde esareti kabul etmeyen ve şartlar ne olursa olsun bağımsızlığından, vatanın bölünmez bütünlüğünden asla vazgeçmeyen ulusumuzun, gözünü kırpmadan canını vatanı uğruna feda eden kahraman halkımızın destanı  30 Ağustos; tüm insanlığın, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır. 30 Ağustos Cumhuriyeti’mizin temellerinin atıldığı, bir ulusun tarih sahnesinde var olma savaşıdır, yorgun ve yoksul Anadolu halkının bağımsızlık ve egemenlik mücadelesini, Cumhuriyetle taçlandırmasıdır. Esaretten bağımsızlığa, karanlıktan aydınlığa modern Türkiye Cumhuriyeti’ne açılan kapıdır. Cesaretimiz ve adalete olan inancımızla Ebedi Başkomutanımızın açtığı yolda yürümeye devam edeceğiz.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle Büyük Taarruz sonucunda topraklarımızı düşman işgalinden kurtardığımız, Türk Milleti’nin esarete asla boyun eğmeyeceğinin dosta düşmana ilan edildiği 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı kutluyor; Başta Türk Milleti’nin kaderini yeniden yazan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, eline silah alıp oğlu ve eşiyle omuz omuza düşmanla çatışan, cepheye sırtında mühimmat taşıyan fedakar Türk kadınlarını ve memleketin bir karış toprağı için bir an olsun vazgeçmeden cephede ölüme yürüyen kahraman şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL