Kutlama Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 282

BAŞKAN BECAN:”MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN NEFERLERİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

BAŞKAN BECAN:”MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN NEFERLERİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ.   Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan,18 Kasım kurtuluş bayramı dolasıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Becan  Yayınladığı mesajında: 18 Kasım, bizler için kırılan..

BAŞKAN BECAN:”MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN NEFERLERİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

BAŞKAN BECAN:”MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN NEFERLERİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

 

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan,18 Kasım kurtuluş bayramı dolasıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Becan  Yayınladığı mesajında: 18 Kasım, bizler için kırılan zincirleri, bağımsızlığı ve kurtuluşu ifade eden gündür. Bu kutlu gün şehrimizin bağımsızlığı için kanlarını, canlarını ortaya koymuş olan şehit ve gazilerimize minnet günüdür.

Bizler; “Bağımsızlık benim karakterimdir.” diyen,  Mustafa Kemal Atatürk’ün neferleriyiz. Karakteri özgürlük olan ataların kanlarıyla kurtulan, milli mücadelenin ruhunu taşıyan Uzunköprü’müzün düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yılında, Cumhuriyetin kalesi olmaya devam ediyoruz.  Tam 99 yıl önce esarete son veren şehrimizin onurlu vatandaşları olarak, bağımsızlığı ve Cumhuriyeti kendimize ilke edinip, aydın birer cumhuriyet vatandaşı olarak başı dik bir şekilde yaşayıp, bu yolda yeni nesiller yetiştirmek atalarımıza olan borcumuzdur.

Bizler bundan 99 yıl önce olduğu gibi özgürlük ve bağımsızlığından asla vazgeçmeyen, gerekirse bunlar için yedi düvel ile dövüşecek olan onurlu bir halk olarak asla taviz vermedik ve vermeyeceğiz. Biz Uzunköprülüler olarak bunu 99 yıl önce başardığımız gibi her an tekrar başarmaya hazır olacağız ve Mustafa Kemal Atatürk’ün neferleri olmaya devam edeceğiz.

Bizlere emanet olan Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza dek yaşatacağız. Şanlı ataların torunları olarak asla boyun eğmedik ve eğmeyeceğiz.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan için canlarını ortaya koyan tüm kahraman şehit ve gazilerimizi saygı ve minnet ile anıyorum.

Uzunköprü’müzün düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yıl dönümü kutlu olsun!

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL