Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 175

BAŞKAN BECAN ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, 4 Eylül 1826 yılında kurulan Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 196. Yıl dönümünü kutladı. Zabıta Haftasını kutlayan Başkan Becan, “Zabıta Müdürümüzün, amirlerimizin ve memurlarımızın haftası kutlu olsun”..

BAŞKAN BECAN ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, 4 Eylül 1826 yılında kurulan Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 196. Yıl dönümünü kutladı.

Zabıta Haftasını kutlayan Başkan Becan, “Zabıta Müdürümüzün, amirlerimizin ve memurlarımızın haftası kutlu olsun” dedi.

Kutsal görev

Zabıtaların çok zor bir görevi olduğunu ancak zorlukların duyulan güven sayesinde aşılacağını belirten Başkan Becan, “Bizler için önemli olan, kentin ve hemşerilerimizin huzurunu sağlamaktır. İlçemizin daha huzurlu, güvenli ve sağlıklı olması için elimizden gelen çabayı göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Özverili çalışma

Kurallara uymayanlara ceza yazmak zorunda kalındığını vurgulayan Başkan Becan, “Kurallara uymayanlar için kesilen cezalar; kişiyle değil, kentin huzuruyla ilgilidir. Uzunköprü  Belediyesi Zabıta Amirliği, ilçemiz ve vatandaşlarımız için özveriyle görevlerini yerine getirmekte, 7 gün 24 saat çalışmaya devam etmektedir. Özverili çalışmaları için zabıta Amirimize ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL