Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 276

BAŞKAN BECAN’’ SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ ALAN EL VEREN ELİ GÖRMEYECEK ANLAYIŞI İLE YOLA ÇIKTIK.

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, Uzunköprü Belediyesi Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımla Halk çarşı hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, Halk Çarşı hakkında yaptığı paylaşımda: Daha önce bir..

BAŞKAN BECAN’’ SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ ALAN EL VEREN ELİ GÖRMEYECEK ANLAYIŞI İLE YOLA ÇIKTIK.

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, Uzunköprü Belediyesi Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımla Halk çarşı hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, Halk Çarşı hakkında yaptığı paylaşımda: Daha önce bir süre Uzunköprü Belediyesi bünyesinde hizmet veren Sosyal Çarşı’yı, içinden geçtiğimiz bu zorlu süreçte halkımıza daha da fazla fayda sağlayacağını düşünerek Halk Çarşı adı altında tekrar hayata geçiriyoruz.
Öncelikle söz verdiğimiz gibi alan el veren eli görmeyecek anlayışı ile yola çıktık. Özellikle ülkemizde yaşanan deprem felaketleri sonucu Uzunköprülülerin ihtiyaç fazlası ve kullanılabilecek durumda olan eşyalarını en hızlı şekilde belediyemize ulaştırmaları bizi cesaretlendirdi.
Şimdi de, Halk Çarşısına ulaşan ihtiyaç fazlası eşyalarınızı yıkıyor, kurutuyor, ütülüyor, paketliyoruz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hijyenik bir şekilde veriyoruz.
Halk Çarşısı’nı en ince ayrıntısına kadar düzenleyen arkadaşlarım başta olmak üzere emeği geçen tüm personelime teşekkür ediyor, Halk Çarşısı’nın ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bir nebzede olsun derdine derman olmasını diliyorum.’’Paylaşımına yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL