Kutlama Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 182

BAŞKAN AKKUŞ’UN YENİ YIL MESAJI

Uzunköprü  Süt Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Akkuş girdi maliyetlerinin arttığını, bu zor dönemlerde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çeşitli tedbirler alındığını söyledi. Akkuş, “Son olarak Ulusal Süt Konseyinin..

BAŞKAN AKKUŞ’UN YENİ YIL MESAJI

Uzunköprü  Süt Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Akkuş girdi maliyetlerinin arttığını, bu zor dönemlerde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çeşitli tedbirler alındığını söyledi.

Akkuş, “Son olarak Ulusal Süt Konseyinin aldığı doğru kararla da çiğ süt tavsiye fiyatı üreticinin eline geçecek net fiyat olarak belirlendi. Bu durum üreticimizi rahatlattı ve süt fiyatını sürdürülebilir bir rakama ulaştırdı.” dedi.

“Ülke olarak en çok ihtiyacımız olan şey üretmek. Üreticilerimiz sütten kar etmezse hayvanlarını kestirme kararı alıyor ve geriye dönüş zor oluyor. O yüzden Bakanlığımızın gelecek yıl da üreticilerimizi koruyucu tedbirler alarak tarım politikalarına devam etmesini bekliyoruz. Ülkemiz için elimizden gelen gayreti göstermek zorundayız. Sütün üreticileri ve sahipleri olarak ülkemizin her noktasından, birlik, beraberlik ruhu ve vatan sevgisi sorumluluğuyla üretmeye devam edeceğiz. Emeklerimizin karşılığını alacağımız, daha fazla üreteceğimiz, istihdama katkı sağlayacağımız ve işletmelerimizi ayakta tutabilecek şekilde üretim yapmak istiyoruz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL