Tarım Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 222

ALTIN: 3 NOKTADA ALIM YAPACAĞIZ

Ayçiçeği hasadının yaklaşması ile birlikte 272 Sayılı Uzunköprü Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’nde hazırlıklar tamamladı. Koopratif Başkanı Serhat Altın,  1 Eylül Cuma günü itibariyle başlayacak ayçiçeği alımlarının Hamidiye- Değirmenciköy –Çöpköy..

ALTIN: 3 NOKTADA ALIM YAPACAĞIZ

Ayçiçeği hasadının yaklaşması ile birlikte 272 Sayılı Uzunköprü Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’nde hazırlıklar tamamladı. Koopratif Başkanı Serhat Altın,  1 Eylül Cuma günü itibariyle başlayacak ayçiçeği alımlarının Hamidiye- Değirmenciköy –Çöpköy olmak üzere üç noktada yapılacağını duyurdu.

Alım merkezlerinde güvenlik önlemlerinin artıracaklarını belirten başkan Altın yönetim kurulu üyeleri ile yapmış oldukları toplantı hakkında şu ifadelere yer verdi; “ Kooperatifimizin Yönetim Kurulu’nun 2023/2024 iş yılı Ayçiçek alım sezonu öncesi toplantımızı gerçekleştirdik. Kooperatifimizin Hamidiye- Değirmenciköy -Çöpköy alım merkezlerimizin alım hazırlığı için yapılan ve yapılmasını plânladığımız çalışmalar Ayçiçeği hasadı, kuraklık  iç ve dış piyasadaki gelişmeler  Ayrıca 1 Eylül Cuma günü itibariyle Ayçiçek alımlarına başlanmasına, günümüz şartları göz önüne alınarak alım merkezlerimizde Güvenlik önlemlerinin geliştirilerek IP kamera sistemi uygulamasına geçilmesine. Kooperatifimiz personel ile alım öncesi bilgilendirme ve eğitimlerinin tamamlanması konusunda görüş birliğine varılmış olup. Ayçiçek alım sezonunun tüm ortak ve üreticilerimize bol bereketli ve hayırlı olmasını Yönetim Kurulumuzca temenni ederiz.” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL