Edirne Haberleri Kutlama Siyaset Okuma Sayısı: 273

AKSAL’DAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

TBMM Kefek Komisyon Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal; 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. ‘’Gazetecilerimiz; Toplumun ve Kamuoyunun bilgi edinme hakkına ulaşabilmesi için..

AKSAL’DAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

TBMM Kefek Komisyon Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal; 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

‘’Gazetecilerimiz; Toplumun ve Kamuoyunun bilgi edinme hakkına ulaşabilmesi için dürüst, etik ve tarafsız bir şekilde araştırma, belgeleme, yazma ve sunma ile görevli meslek temsilcilerimizdir.

Haberciliğin önemi ve disiplini ile hareket eden gazeteciler, güvenilir kaynaktan, doğru ve olabildiğince geniş bilgi edinerek bunu, şahsi siyasi tavır ve yorumundan bağımsız, olduğu gibi servis etmek ile yükümlüdür.

Bütün Dünya’da ekonomik-siyasi-sosyal birçok alanda yaşanan olaylar ve gelişmelerden insanları haberdar etmek adına, büyük bir özveri ile çalışan gazetecilerimize emekleri için teşekkür ediyor, görevini hassasiyetle yerine getiren tüm gazetecilerimizin ‘’Dünya Gazeteciler Günü’’ nü kutluyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL