Kutlama Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 334

AKKUŞ:19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN

Uzunköprü Süt üreticileri Birliği Yönetim kurulu Başkanı Tamer Akkuş 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Cumhuriyetimizin Kurucusu  Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk..

AKKUŞ:19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN

Uzunköprü Süt üreticileri Birliği Yönetim kurulu Başkanı Tamer Akkuş 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Cumhuriyetimizin Kurucusu  Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve beraberindeki silah arkadaşlarının Samsun’dan Anadolu’ya ayak basarak Milli Mücadele meşalesini yaktıkları tarihi günün 103. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

 

“Ben, 1919 senesi mayısı içinde Samsun’a çıktığım gün elimde, maddî hiçbir kuvvet yoktu. Yalnız büyük Türk milletinin asaletinden doğan ve benim vicdanımı dolduran yüksek ve manevî bir kuvvet vardı. İşte ben bu ulusal kuvvete, bu Türk milletine güvenerek işe başladım. Ben Türk ufuklarından birgün mutlaka bir güneş doğacağına, bunun hararet ve kuvvetinin bizi ısıtacağına, bundan bize bir güç çıkacağını o kadar emindim ki, bunu âdeta gözlerimle görüyordum.”

Mustafa Kemâl ATATÜRK

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi ve saygıyla anıyoruz.’’Dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL