Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 472

AKBULUT’TAN AYRIMCI DİL

Hür Gazete Genel Yayın Yönetmeni Selim Bekar’ın 18 Şubat 2021 tarihli “Uzunköprü Sahipsiz Değildir” köşe yazısını paylaştığı sosyal medya hesabı AKP İl Genel Meclisi üyesi Nedret Akbulut ile CHP İlçe..

AKBULUT’TAN AYRIMCI DİL

Hür Gazete Genel Yayın Yönetmeni Selim Bekar’ın 18 Şubat 2021 tarihli “Uzunköprü Sahipsiz Değildir” köşe yazısını paylaştığı sosyal medya hesabı AKP İl Genel Meclisi üyesi Nedret Akbulut ile CHP İlçe Başkanı Muammer Çetiner arasında söz düellosuna sahne oldu.

Nedret Akbulut’un “Sayîn Çetiner senin belediye başkanın bu konulardan önceden haberi varmı yokmu? Vardı…Hatta yazışma bile yapılıp gòrüş soruldu…Ve senin belediye başkanın duyarsız kaldı..” sözlerine de Muammer Çetiner’in yanıtı sert oldu.

Muammer Çetiner, Uzunköprü’lü Akbulut’un Uzunköprü’nün Belediye Başkanı Özlem Becan’a dair benim değil ama senin başkanın şeklindeki ayrımcı ifadesine karşı “Sayın Akbulut, bütün Uzunköprü’lülerin tabi ki senin de Belediye Başkanın, Başkanımız Özlem Becan tarih tarih açıklama yaptı. Böyle bir yazı yok. Doğru söylemiyorsun. Belediyeye sorulan bir şey yok. Sen asıl buraların hangi şirketlere verilmek istediğini söyle laf ebeliği yapma.” yanıtı verdi.

AKP Il Genel Meclis Üyesi Nedret Akbulut’un halkın oylarıyla tüm Uzunköprü’ye hizmet için seçilmiş belediye başkanını dışlayan ve kabul etmeyen sözleri; kamuoyunda siyasal etiğin dışında, ayrımcı bir ifade olarak görülüp tepki aldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL