Kültür-Sanat Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 91

AK PARTİ’DEN AŞURE İKRAMI

Muharrem ayının 10. gününden sonra 16 Ağustos Perşembe günü sonuna kadar aşure dağıtımı devam ediyor. AŞURE DAĞITIMI KAÇ GÜN SÜRER? Aşure dağıtımı muharrem ayının son gününe kadar yani 16 Ağustos Perşembe gününe..

AK PARTİ’DEN AŞURE İKRAMI

Muharrem ayının 10. gününden sonra 16 Ağustos Perşembe günü sonuna kadar aşure dağıtımı devam ediyor. AŞURE DAĞITIMI KAÇ GÜN SÜRER? Aşure dağıtımı muharrem ayının son gününe kadar yani 16 Ağustos Perşembe gününe kadar yapılabiliyor. Muharrem ayı aynı zamanda aşure ayı olarak da biliniyor.

 

Muharrem ayı nedeniyle AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanlığı 3 Ağustos 2023 Perşembe günü ilçemiz Pazar yeri bölgesinde vatandaşlara aşure ikramında bulundu.İkram sonrası partinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “Uzunköprü Ak Parti ilçe başkanlığı olarak Muharrem ayı vesilesi ile pazaryerinde aşure dağıtımı gerçekleştirdik.Başta yönetim kurulu üyelerimiz Evren Sezenler &Harun Ceylan ‘a , emeği geçen herkese,aşçı Sercan ustaya teşekkür ederiz.! Allah cc kabul eylesin.!” İfadelerine yer verildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL