Kültür-Sanat Kutlama SonDakika Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 814

30 AĞUSTOS’U COŞKUYLA KUTLADIK!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıl dönümü Uzunköprü’de coşku ile kutlandı.Kutlamalar sabah yapılan resmi tören ile başladı.Tören saat 09:00’da Atatürk Anıtı’na Belediye,Kaymakamlık,Garnizon Komutanlığı’nın ve siyasi partilerin çelenk bırakması ile başladı.Cumhuriyet..

30 AĞUSTOS’U COŞKUYLA KUTLADIK!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıl dönümü Uzunköprü’de coşku ile kutlandı.Kutlamalar sabah yapılan resmi tören ile başladı.Tören saat 09:00’da Atatürk Anıtı’na Belediye,Kaymakamlık,Garnizon Komutanlığı’nın ve siyasi partilerin çelenk bırakması ile başladı.Cumhuriyet Meydanı Atatürk Heykeli önünde yapılan tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ve Şeref Defterinin imzalanması ile sona erdi.Resmi tören Saat 09:30’da İlçe Kaymakamlığı’nda tebriklerin kabulü ile devam etti.Ardından saat 10:00’da yine Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde yapılan kutlamalarda  Kaymakam,Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı tören birliklerinin ve Uzunköprü halkının bayramını kutladı.Ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması,Zafer Bayramı’nın anlam ve önemini belirtilen konuşmanın yapılması ve Tören geçişinin yapılması ile resmi tören sona erdi.

 

CEMBOLUK’A YOĞUN İLGİ!

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri,Uzunköprü Belediyesi’nin düzenlediği bir dizi etkinlik ile gün boyu devam etti. “Edirne Kırmızısı,Suyun Öteki Yakası,Son Talika” gibi eserleri ile tanınan Edirne’nin değerli yazarlarından Sabriye Cemboluk Uzunköprü Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 15:00’da Uzunköprü’lü okurları ile buluşarak kitaplarını imzaladı.İmza gününe çok sayıda vatandaş katıldı.

 

FENER ALAYI COŞKUSU

Uzunköprü Belediyesi’nin düzenlediği bayram etkinlikleri akşam da devam etti.Uzunköprü Belediyesi’nce düzenlenen akşamın ilk etkinliği Fener Alayı oldu.Uzunköprü Şehitliği karşısında başlayan kortej yürüyüşü Eski Terminal alanında sona erdi.

 

BETÜL DEMİR FIRTINA GİBİ ESTİ!

Gece,”Sana N’olmuş,Helalleşemedik” gibi hit parçaları ile tanınan ünlü şarkıcı Betül Demir ile son buldu.Eski Terminal Alanı(Festival Alanı)’da yüzlerce kişiyle birlikte şarkılarını söyleyen Betül Demir’e ilgi yoğundu.Ayrıca Demir’e birde sürpriz vardı.2016 Yılında yine ilçemizde konser verdiğinde sahneye çıkarak kendisi ile şarkı söyleyip davul çalan “Mustafa” yine konser alanındaydı.Gece boyu şarkılarıyla Uzunköprü halkını coşturan Betül Demir Uzunköprü halkına yoğun ilgi için teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL