Asayiş Edirne Haberleri Okuma Sayısı: 89

23 TERÖR ÖRGÜT ÜYESİ KISKIVRAK YAKALANDI

Edirne’de jandarma ekipleri ve hudut birlikleri tarafından son bir hafta içerisinde 22’si  FETÖ;  1’i  PKK/KCK olmak üzere 23 terör örgütü üyesi yakalandı. Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden..

23 TERÖR ÖRGÜT ÜYESİ KISKIVRAK YAKALANDI

Edirne’de jandarma ekipleri ve hudut birlikleri tarafından son bir hafta içerisinde 22’si  FETÖ;  1’i  PKK/KCK olmak üzere 23 terör örgütü üyesi yakalandı.
Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan konuya ilişkin açıklamada şöyle denildi: “Edirne İl Jandarma Komutanlığınca, son iki haftalık süre içerisinde terörle mücadele ile emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik icra edilen faaliyetler neticesinde;
Emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik faaliyetler kapsamında;UYAP üzerinden haklarında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan toplam 20 şahıs, KİHBİ sisteminden aranan 2 ve askeri suçlardan aranan 32 şahıs olmak üzere toplamda 54 şahıs,
Terörle mücadeleye yönelik faaliyetler kapsamında,Edirne İl J.Klığı tarafından; FETÖ silahlı terör örgütü üyesi 2, PKK/KCK silahlı terör örgütü üyesi 1, Hudut Birlikleri tarafından; FETÖ silahlı terör örgütü üyesi 20 şahıs olmak üzere toplam 23 Terör Örgütü üyesi şahıs yakalanarak haklarında gerekli yasal işlemler yapılmıştır.
Terörle mücadele ile emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik çalışmalara yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL