Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 314

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZI EVİMİZDE KUTLADIK!

Covid 19 salgınıyla mücadele sürerken çocuklar Atası’nın armağanı 23 Nisan coşkusunu evlerinde digital ortamda kutladı. Salgının gölgesinde 23 Nisan bu yıl da buruk geçti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk..

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZI EVİMİZDE KUTLADIK!

Covid 19 salgınıyla mücadele sürerken çocuklar Atası’nın armağanı 23 Nisan coşkusunu evlerinde digital ortamda kutladı. Salgının gölgesinde 23 Nisan bu yıl da buruk geçti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çelenk Sunma Töreni İlçe Milli Eğitim Müdürü  Eralp Akman başkanlığında, Müdürlüğümüz Şube Müdürleri ve salgın tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda okul yöneticisi, öğrenci ve katılımcı ile gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü  Eralp Akman tarafından İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Çelenginin Anıta bırakılması ile başlayan tören, bu toprakları bizlere vatan kılan Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere Aziz şehitlerimizin manevi huzurunda Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okumasının ardından sona erdi.

 

 

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl da Covid 19 salgını nedeniyle buruk kutlandı. Salgının gölgesinde digital ortamda bir dizi etkinlikler gerçekleştirildi.

Kuruculuğu Demokrasi İlkokulu Anasınıfı B şubesi Öğretmeni Neriman Temizel’e ait olan “World Children’s Council” başlıklı eTwinning projesi kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları coşkuyla gerçekleştirildi. Türkiye, Yunanistan, Sırbistan ve İspanya’ dan 100’den fazla öğrencinin katılımıyla neşe ve coşkuyla gerçekleştirilen çevirim içi kutlama programına Demokrasi İlkokulu Anasınıfı B şubesi öğrencileri muhteşem gösterileriyle katılım sağlamıştır. Emeği geçen tüm oğrencilerimizi kutluyoruz.

Uzunköprü belediyesi sosyal medya hesapından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında  saaat 20.30’da Barış Manco şarkılarıyla evlerimize konuk oldu.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL