Tarım Haberleri Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 392

2023 YILI AYÇİÇEK BİÇİM FİYATI BELLİ OLDU

2023 Yılı Hasat Sezonunun başlamasıyla Uzunköprü Ziraat Odası Meclis İdare Kurulu 2023 Yılı içerisinde uygulanmak üzere Biçerdöver ile Ayçiçek biçim fiyatını belirlemek adına bir araya geldi.Yapılan toplantı sonrası Biçerdöver ile..

2023 YILI AYÇİÇEK BİÇİM FİYATI BELLİ OLDU

2023 Yılı Hasat Sezonunun başlamasıyla Uzunköprü Ziraat Odası Meclis İdare Kurulu 2023 Yılı içerisinde uygulanmak üzere Biçerdöver ile Ayçiçek biçim fiyatını belirlemek adına bir araya geldi.Yapılan toplantı sonrası Biçerdöver ile bir dekar ayçiçeği biçim fiyatı 200 TL Olarak belirlendi.

 

Konu hakkında açıklama yapan Uzunköprü Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Kayalı; “Bölgemizde hasat mevsimi başladığından,24/08/2023 tarihinde Uzunköprü Ziraat Odası Meclis İdare Kurulu toplantısında 2023 yılı içerisinde uygulanacak olan Biçerdöver ile Ayçiçek Ürünü Biçim Fiyatı aşağıdaki şekilde karar altına alınmış olup,fiyatlara KDV Dahildir.

1-Biçerdöver ile bir dekar ayçiçeği biçim fiyatı:200 TL,Belirlenen fiyat peşindir,İşbu alınan kararlar tavsiye niteliğindedir.Çiftçi ve biçerdöver sahibi arkadaşlarımızın alınan bu kararı uygulayacaklarına inanarak çiftçilerimize hayırlı ve bol ürünler dileriz.” İfadelerine yer verildi.

 

30 Ağustos zafer bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kayalı mesajında; “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu sağlayan süreçteki en önemli dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferi, kahraman ordumuz ve aziz milletimizin şanlı tarihinde önemli bir yere sahiptir. Yüce Türk Milleti’nin verdiği onur ve büyük bir mücadele neticesinde, zaferle sonuçlanan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümünü gururla kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL