Asayiş Edirne Haberleri Okuma Sayısı: 229

1 HAFTADA 75 SUÇLU YAKALANDI

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, terörle mücadele ile emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik bir haftalık faaliyetlerini açıkladı.Buna göre, çeşitli suçlardan aranan 59 şahıs ile FETÖ, PKK/KCK ve DEAŞ terör örgütlerine mensup 16 şahıs yakalandı. Komutanlıktan..

1 HAFTADA 75 SUÇLU YAKALANDI

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, terörle mücadele ile emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik bir haftalık faaliyetlerini açıkladı.Buna göre, çeşitli suçlardan aranan 59 şahıs ile FETÖ, PKK/KCK ve DEAŞ terör örgütlerine mensup 16 şahıs yakalandı.

Komutanlıktan yapılan yazılı açıklamada, UYAP üzerinden haklarında yakalama kararı bulunan 28 şahıs ile askeri suçlardan aranan 31 şahıs olmak üzere toplam 59 şahsın gözaltına alındığı belirtildi.

Ayrıca, Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından FETÖ silahlı terör örgütü üyesi olduğu tespit edilen 3 şahıs ile PKK/KCK silahlı terör örgütü üyesi olduğu tespit edilen 2 şahsın yakalandığı ifade edildi.

Hudut birlikleri tarafından da FETÖ silahlı terör örgütü üyesi olduğu tespit edilen 10 şahıs ile DEAŞ silahlı terör örgütü üyesi olduğu tespit edilen 1 şahsın yakalanarak adli makamlara sevk edildiği kaydedildi.

Açıklamada, “Terörle mücadele ile emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik çalışmalara yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.” denildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL