Asayiş Okuma Sayısı: 122

1 HAFTADA 228 GÖÇMEN 4 ORGANİZATÖR YAKALANDI

Edirne’de jandarma ekiplerince son bir hafta içerisinde 4 organizatör yaşa dışı yollardan sınırı geçmeleri için bölgeye getirdikleri 228 göçmen ile birlikte yakalandı. Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden..

1 HAFTADA 228 GÖÇMEN 4 ORGANİZATÖR YAKALANDI

Edirne’de jandarma ekiplerince son bir hafta içerisinde 4 organizatör yaşa dışı yollardan sınırı geçmeleri için bölgeye getirdikleri 228 göçmen ile birlikte yakalandı.
Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:
“Edirne İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde “Göçmen Kaçakçılığı” ile mücadele kapsamında; göçmen şahısların can ve mal güvenliğini tehlikeye atarak, haksız kazanç elde etme yolunda olan organizatör şahısların bağlantılarını ortaya çıkartmak ve faillerini yakalayarak adli mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarına aralıksız olarak devam etmektedir.
Bu kapsamda; Edirne İli bölgesinde son 1 hafta içerisinde, Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından hava destekli devam eden faaliyetler neticesinde; 4 organizatör şahıs, göçmen kaçakçılığında kullandıkları 1 araç ile 228 göçmen şahıs yakalanmıştır.
Yakalanan göçmen şahıslar ülkelerine iade edilmek üzere İl Göç İdaresine teslim edilmiştir. Şüpheli 4 organizatör şahıs işlemlerine müteakip adli makamlara sevk edilerek, göçmen kaçakçılığında kullandıkları araçlara el konulmuştur.
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması amacıyla çalışmalarımız gece gündüz demeden aralıksız olarak,yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde devam edecektir.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL