Meriç Haberleri Okuma Sayısı: 509

KÜTÜPHANEDEN 7’DEN 70’E HERKES FAYDALANACAK.

ŞEHİT MEHMET AYDIN İLK VE ORTAOKULUNA KÜTÜPHANE KAZANDIRILARAK AÇILIŞI YAPILDI. Meriç Kaymakamlığı Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda: Kaymakamımız Sayın İlyas ÖZTÜRK’ün girişimleri Ziraat Odası Başkanlığının destekleriyle İlçemize bağlı Subaşı Beldesinde..

KÜTÜPHANEDEN  7’DEN 70’E HERKES FAYDALANACAK.

ŞEHİT MEHMET AYDIN İLK VE ORTAOKULUNA KÜTÜPHANE KAZANDIRILARAK AÇILIŞI YAPILDI.

Meriç Kaymakamlığı Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda: Kaymakamımız Sayın İlyas ÖZTÜRK’ün girişimleri Ziraat Odası Başkanlığının destekleriyle İlçemize bağlı Subaşı Beldesinde bulunan Şehit Mehmet AYDIN Ortaokuluna kazandırılan kütüphanenin açılışı yapıldı.

 

Kaymakamımız Sayın İlyas ÖZTÜRK; Bilgi edinmenin yolunun okumaktan geçtiğini, Kaymakamlık olarak hem bu konuda kapasite oluşturma, hem de niteliği artırma adına yapılan çalışmalarımız var. Tarihte söz sahibi olmuş milletlerin kitaba ve kütüphanelere göstermiş olduğu hürmet elbette tesadüf değildir. Büyük medeniyetlerin gücü kütüphane ve kitap sayılarıyla orantılıdır. Öğrencilerimizin hayat boyu öğrenme ve okuma yazma becerilerinin artmasına yardımcı olacak bu projeyle, öğrencilerimizin kütüphanede daha fazla vakit geçirdikleri gözlemlenerek ve alınacak, kitap sayısında büyük oranda artış olacaktır.

 

Şehit Mehmet AYDIN İlk ve Ortaokulu öğrencileri, civar köyler ve belde halkına hizmet verecek olan kütüphanemizden 7’den 70’e herkes faydalanacak.

 

Yeni dizayna sahip kütüphanemize 2500 adet kitap alınarak diğer okullarımıza alınan kitaplarla birlikte 9500 kitap öğrencilerimize kazandırıldı şeklinde açıklamalarda bulundular.

Kaymakamımız Sayın İlyas ÖZTÜRK Şehit Mehmet AYDIN İlk ve Ortaokulu kütüphanesine yapmış olduğu desteklerden dolayı Meriç Ziraat Odası Başkanı Hüseyin TÜRKKAN’a teşekkür ederek plaket takdim ettiler.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL