Tarım Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 172

“KARAEVLİ TARIM FUARINA 500 ÜYE KATILDI”

“KARAEVLİ TARIM FUARINA 500 ÜYE KATILDI”       Uzunköprü’de yaptığı proje ve faaliyetler ile büyük teveccüh gören ve hizmet kalitesini her geçen gün biraz daha yükselten Uzunköprü Ziraat Odası..

“KARAEVLİ TARIM FUARINA 500 ÜYE KATILDI”

“KARAEVLİ TARIM FUARINA 500 ÜYE KATILDI”

 

 

 

Uzunköprü’de yaptığı proje ve faaliyetler ile büyük teveccüh gören ve hizmet kalitesini her geçen gün biraz daha yükselten Uzunköprü Ziraat Odası Başkanlığı, üyelerini yenilikleri göstermek adına fuar ve etkinliklere götürmeye devam ediyor.

3 Eylül 2023 tarihinde  Uzunköprü Ziraat Odası olarak, yeni çeltik tohumluğu çeşitlerinin hasada gelmiş halini yerinde görmek adına çeltikçi delegelerinle beraber Gönen ve Manyas’ta gerçekleşen Çeltik Tarla Günlerine katılım sağladılar.

Çeltik Tarla gününde  Ayer Tohumculuk ve SGP Tohumculuğun geliştirmiş olduğu bölgemize uygun çeşitler hakkında görüş alışverişinde bulunan Ziraat Odası Üyeleri, bilgi sahibi oldular.

“ZİRAAT ODASI KARAEVLİ TARIM FUARINA KATILDI”

6 Eylül 2023 Çarşamba günü Tekirdağ Karaevli’de gerçekleşen tarım fuarında üye ve yöneticilerden oluşan kalabalık bir ekiple kendini gösteren Uzunköprü Ziraat Odası Başkanlığı, katılım sağladı.

Fuar organizasyonlarının yararlı geçtiğini belirten Uzunköprü Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Kayalı, yapmış olduğu değerlendirmede; “Uzunköprü Ziraat Odası olarak yeni Çeltik Tohumluğu çeşitlerinin hasada gelmiş halini yerinde görmek için Çeltikçi delegelerimizle Gönen ve Manyas’ta Çeltik Tarla Günlerine katılım sağladık. Ayer Tohumculuk ve SGP Tohumculuğun geliştirmiş olduğu bölgemize uygun çeşitler hakkında görüş alışverişinde bulunarak bilgi sahibi olduk. Ardından yine Tekirdağ Karaevli’de gerçekleşen tarım fuarında üyelerimizle bir araya geldik. Bizleri çeltik ve tarla günlerinde ağırlayan değerli Ziraat Odası, oda yöneticilerimize ve bizleri yalnız bırakmayan değerli üyelerimize çok teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

“KARAEVLİ TARIM FUARINA 500 ÜYE KATILDI”

Ziraat Odası Başkanlığından yapılan bilgilendirmede, Çeşitli hayvancılık yarışmalarının düzenlendiği, teknik bilgi, yeni çeşit tohumlar, yeni çıkan ilaç ve gübrelerin uygulanmış olarak görülebileceği, zirai ekipmanların ve traktörlerin incelenebildiği bir açık alan uygulamalı tarım fuarı olan Karaevlide bizi yanlız bırakmayıp büyük ilgi gösterip rekor katılım sağlayan değerli çiftçilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.’’Açıklamasına yer verildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL