Asayiş Edirne Haberleri Okuma Sayısı: 165

İLİMİZDEKİ ASAYİŞ OLAYLARI

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, KOM Şube Müdürlüğünce yürütülen kaçakçılık ve Organize Suçlarla mücadele kapsamında son bir hafta içerisinde yürütülen faaliyetler neticesinde; Uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında; (9)adet kenevir bitkisi ve..

İLİMİZDEKİ ASAYİŞ OLAYLARI

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, KOM Şube Müdürlüğünce yürütülen kaçakçılık ve Organize Suçlarla mücadele kapsamında son bir hafta içerisinde yürütülen faaliyetler neticesinde;

Uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında; (9)adet kenevir bitkisi ve (905) g kubar esrar maddesi ele geçirilmiş, (1) şüpheli hakkında gerekli yasal işlemler yapıldı.

 

ROMA VE BİZANS DÖNEMİNE AİT SİKKE ELE GEÇİRİLDİ

Tarihi eser kaçakçılığı kapsamında; Roma ve Bizans dönemine ait(237) adet sikke, (73) adet metal obje, (175) adet taş obje, (16) adet yüzük, (4) adet mühür ve (1) adet dedektör ele geçirilmiş, (1) şüpheli hakkında gerekli yasal işlemler yapılmıştır.

KAÇAKÇILIK OLAYINDA CİNS KÖPEK DE ELE GEÇİRİLDİ

Kaçak hayvan ticareti kapsamında; (21) adet belgesiz cins köpek ve (28) adet kimliksiz Hünkari cins süs güvercini ele geçirilmiş, (2) şüpheli hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır.

Kaçakçılık  ilemücadeleye yönelik faaliyetlere, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” İfadelerine yer verildi.

SİNOP’TA DARP EDİLDİ UZUNKÖPRÜ’DE ŞİKAYETÇİ OLDU

Müşteki İ.Ç., polise verdiği ifadesinde, Sinop‘ta ismini bilmediği bir mekanda karşılaştığı iki-üç kişinin kendisini darp ettiğini söyledi. İ.Ç., Edirne’ye geldiğini, darp sonucu yaralandığını ve ağrıları olduğu için hastaneye gittiğini belirtti. İ.Ç., şikayetçi olduğunu beyan etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL