Tarım Haberleri Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 176

ÇAKMAK BARAJI KOOP. MALİ GENEL KURULU YAPILDI

S.S.ÇAKMAK BARAJI SULAMASI SULAMA KOOPERATİFİ 9 Haziran 2023 Cuma günü Mali genel kurulunu yaptı.   S.S.ÇAKMAK BARAJI SULAMASI SULAMA KOOPERATİFİ Başkanı Ünal Celebi Mali genel kurulunda üyelerine yaptığı konuşmada:S.S.ÇAKMAK BARAJI..

ÇAKMAK BARAJI KOOP. MALİ GENEL KURULU YAPILDI

S.S.ÇAKMAK BARAJI SULAMASI SULAMA KOOPERATİFİ 9 Haziran 2023 Cuma günü Mali genel kurulunu yaptı.

 

S.S.ÇAKMAK BARAJI SULAMASI SULAMA KOOPERATİFİ Başkanı Ünal Celebi Mali genel kurulunda üyelerine yaptığı konuşmada:S.S.ÇAKMAK BARAJI SULAMASI SULAMA KOOPERATİFİ olarak 2022 yılı mali genel kurulumuzu 9 Haziran Cuma günü

Üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Konu hakkında Kooperatiften yapılan açıklamada; “İlçemiz için çok önemli olan Çakmak barajının sulamasından sorumlu olduğumuzu bilerek çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Sayın üyelerimiz öncelikle bizleri kırmayarak olağan genel kurulumuza geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Sizlerin de bildiği gibi başta elektrik olmak üzere giderlerimiz son derece arttı. Bu konuda sizlerden talep ettiğimiz su bedelleri için anlayış göstereceğinize inanıyoruz. Hepinize şimdiden bol bereketli bir hasat yılı geçirmenizi diliyorum.

Şunu bilmenizi isterim ki Değerli yöneticilerimizle sulama yatırımlarının bir an önce bitmesi için görüşmelerimizi sık sık tekrarlıyoruz.2023 Yılı Başta Çeltik olmak üzere Birçok Tarım Bitkisinin Sezonunun Bol ve Bereketli Geçmesiniz dileriz…” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL