Asayiş Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 356

YAYALAR İÇİN 5 ADIMDA GÜVENLİ TRAFİK UYGULAMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trafik haftası etkinlikleri kapsamında ilçemizde ” YAYALAR İÇİN 5 ADIMDA GÜVENLİ TRAFİK UYGULAMASI” Gerçekleştirildi. İlçemiz 19 Mayıs Caddesi üzerinde bulunan PTT Bulvarı önünde gerçekleştirilen uygulamaya Uzunköprü İlçe Kaymakamı Hakan Yavuz..

YAYALAR İÇİN 5 ADIMDA GÜVENLİ TRAFİK UYGULAMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trafik haftası etkinlikleri kapsamında ilçemizde ” YAYALAR İÇİN 5 ADIMDA GÜVENLİ TRAFİK UYGULAMASI” Gerçekleştirildi. İlçemiz 19 Mayıs Caddesi üzerinde bulunan PTT Bulvarı önünde gerçekleştirilen uygulamaya Uzunköprü İlçe Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan,İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Güder,Uzunköprü İlçe Jandarma Komutanı Cengaver Özkan ve çok sayıda polis ve jandarma katıldı.Uygulamada;İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ekipleri, durdurdukları araçlarda bulunan sürücü ve yolculara proje hakkında bilgi verdi.

İçişleri Bakanlığı, 7-13 Mayıs Trafik Haftası çerçevesinde “Yayalar İçin 5 adımda güvenli trafik” mottosunun etkin olarak anlatılması, trafik güvenliği bünyesinde yürütülen faaliyetlere toplumsal desteği artırmak, bilgilendirme, bilinçlendirme ve denetim faaliyetleri ile trafik güvenliğine katkı sağlayacak ve örnek teşkil edecek davranışları artırmak amacıyla sürücü ve yayalara ekiplerce uyarılar yapılarak bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.

Uygulamanın kendi can güvenliği için olduğunu belirten durdurulan sürücü ve yayalar, ekiplere uyarılarından dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL