Uzunköprü Haberleri Yaşam Okuma Sayısı: 407

YARI AÇ YARI TOK YAŞIYORUZ

  YARI AÇ YARI TOK YAŞIYORUZ     DEVLETİMİZ BİZLERE SAHİP ÇIKSIN     Ergün Susam adlı vatandaş ailesine bakmak için  çöplerden atık plastikler toplayarak ailesine bakmaya çalışıyor. Uzunköprü Devlet..

YARI AÇ YARI TOK YAŞIYORUZ

 

YARI AÇ YARI TOK YAŞIYORUZ

 

 

DEVLETİMİZ BİZLERE SAHİP ÇIKSIN

 

 

Ergün Susam adlı vatandaş ailesine bakmak için  çöplerden atık plastikler toplayarak ailesine bakmaya çalışıyor.

Uzunköprü Devlet Hastanesi bahçesinde Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Selim Bekar’a sesimizi duyurun diyen  SUSAM ailesi DEVLETİMİZ BİZLERE SAHİP ÇIKSIN,Hasta bir oğlum  ve bana yardım eden eşim büyük oğlumla  Uzunköprü’nün  her yerini gezerek   günde birkaç kilo  plastik toplayıp para kazanıyorum  kazandığım bu parayla  çocuklarımı nasıl bakayım?’’ Adalet bu mu? ‘’ DEVLETİMİZ BUNU GÖRSÜN! Devletimiz bizim gibi fakir fukaraya yardım edeceğine evi işi olana yardım ediyor. Sosyal güvencem yok benim Allahımdan başka kimsem yok.. Hangi kapıya müracaat ettiysem ret cevabı aldım yazık değil mi bu çocuklarıma! ‘’Ben yardım istemiyorum iş istiyorum’’.  İş bulamadığımdan  plastik topluyorum ,bu işi yapmasam hırsızlık yapacağım kollarıma kelepçe takıp hapishaneye atacaklar, Ben hırsızlıkla değil alın terimle para kazanıp evlatlarıma bakmak istiyorum.Ülkeme hayırlı evlatlar olarak yetiştirmek istiyorum. Devletime soruyorum Çok şey mi istiyorum.

 

Bana iş verilsin çoluk çocuğuma bakayım.  Bugün Kazandığımızla  yarı aç yarı tok yatağa yatıyoruz.benim ve benim gibi olan yoksul işsiz vatandaşların sesini Devletimiz duysunlar artık.’’Dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL