Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 246

YAKUP ATALAY,ANKARA’DAN DÖNDÜ

14 Mayıs 2023 Tarihinde yapılacağı açıklanan Türkiye Genel Seçimlerinde Edirne’den Milletvekili aday adayı olacağını açıklayan  adaylar çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.Geçmiş dönemde Edirne’den Milletvekili adayı olan ve milletvekilliğini az bir..

YAKUP ATALAY,ANKARA’DAN DÖNDÜ

14 Mayıs 2023 Tarihinde yapılacağı açıklanan Türkiye Genel Seçimlerinde Edirne’den Milletvekili aday adayı olacağını açıklayan  adaylar çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.Geçmiş dönemde Edirne’den Milletvekili adayı olan ve milletvekilliğini az bir farkla kaçıran Yakup Atalay geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giderek Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

 

Atalay,Ankara ziyareti sonrası gazetemizi ziyaret ederek gazetemiz genel yayın yönetmeni Selim Bekar’a Ankara ziyaretleri hakkında demeç verdi.Atalay,Bekar’a verdiği demeçte;”30 yıldır  Uzunköprü’de CHP içerisinde siyaset yapıyorum. Parti de birçok görevde bulundum.İlçe Başkanlığı, ilçe yönetim kurulu üyeliği, kurultay delegeliği ,2014  yılında yapılan mahalli seçimlerinde  il genel meclisi üyesi aday adayı, 2018 yılında Edirne’den 3. sıra milletvekili adayı oldum. Eğer bu seçimlerde CHP olarak 1360 oy daha alsaydık bugün TBMM’de  Edirne milletvekili olarak Edirne’mize,ilçelerimize ve ülkemize hizmet etmiş olacaktım.Ziyaretlerim sırasında bölgemizin milletvekilleri Edirne Milletvekilimiz Okan Gaytancıoğlu,Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan dahil olmak üzere partimizin birçok değerli ismini makamlarında ziyaret ettim.18 Ocak 2023 Salı günü partimizin grup toplantısına katıldım.

Ben her zaman edirne’de adayalrın ön seçimle belirlenmesi taraftarıyım. Ankara’da izlenimlerimde Ön seçimle ilgili kimse görüş bildirmiyor. Çok düşük bir ihtimal olsa da ön seçim olmayacak.

14 Mayıs 2023 tarihin yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet ittifakın göstereceği aday kazanacak. 6 masa da adaydan önce sistem konuşuluyor. Parlamenter sistemde yapılacaklar tartışılıyor.

24 haziran 2018 seçimlerinde  burun farkı ile  kaybettiğim Milletvekilliğini  ,2023 seçimlerinde Milletvekili olarak meclise gireceğimi düşünüyorum.14 Mayıs’a kadar çalışmalarımız her alanda devam edecek.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL