Sağlık Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 664

UZUNKÖPRÜ’YE 9 UZMAN DOKTOR

Son yıllarda  doktor sıkıntısı çeken Uzunköprü Devlet Hastanesi’nde uzun süredir beklenen doktor atamaları için kadrolar açıldı. Uzun süredir eksik kalan uzman hekim kadrolarına; 2 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1..

UZUNKÖPRÜ’YE 9 UZMAN DOKTOR

Son yıllarda  doktor sıkıntısı çeken Uzunköprü Devlet Hastanesi’nde uzun süredir beklenen doktor atamaları için kadrolar açıldı.

Uzun süredir eksik kalan uzman hekim kadrolarına; 2 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 genel cerrahi, 1 kardiyoloji, 1 göz hastalıkları, 1 iç hastalıkları, 1 üroloji ve 2 diş tabibi olmak üzere 9 doktor 18 ekim tarihinde Sağlık Bakanlığı atamaları kapsamında yapılacak kura çekinin ardından ilçemizde gövere başlayacak.

Edirne merkez ve Keşan hastanelerinde de toplam da 3, doktor kadrosu açıldığının bilgisini veren TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal,kadro atamalarının Sağlık Bakanlığı sisteminde gözüktüğünü belirterek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkür etti.

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal doktor atamaları hakkında yaptığı açıklamada; “Sağlıkta beyaz devrime imza atan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkürlerimi sunuyorum. Edirne’de, Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi, Uzunköprü Devlet Hastanesi, Keşan Devlet Hastanesi, Edirne Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Uzunköprü İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Edirne Açık Cezaevine toplam 30 uzman hekim, 5 pratisyen hekim, 2 uzman diş hekimi, 6 diş hekimi ve 2 eczacı ataması yapılacaktır. Başvurular, 23-29 Eylül 2022 tarihleri arasında Sağlık Bakanlığı’nın personel bilgi sistemi üzerinden elektronik ortamda alınarak, kura çekilişi 18 Ekimde yapılacaktır” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL