Uzunköprü Haberleri Yaşam Okuma Sayısı: 375

UZUNKÖPRÜ’DEN UKRAYNA’YA YARDIM ELİ UZATIYORUZ

Türkiye, Rusya-Ukrayna savaşında mağduriyet yaşayan vatandaşlara yardım için harekete geçti. Uzunköprü Kaymakamı ve aynı zamanda Edirne Vali Yardımcımız Hakan Yavuz Erdoğan, öncülüğündeki hayırseverler Ukrayna’ya 1 tır insani yardım malzemesi gönderme..

UZUNKÖPRÜ’DEN UKRAYNA’YA YARDIM ELİ UZATIYORUZ

Türkiye, Rusya-Ukrayna savaşında mağduriyet yaşayan vatandaşlara yardım için harekete geçti.

Uzunköprü Kaymakamı ve aynı zamanda Edirne Vali Yardımcımız Hakan Yavuz Erdoğan, öncülüğündeki hayırseverler Ukrayna’ya 1 tır insani yardım malzemesi gönderme kararı aldı.

 

Geçtiğimiz gün Uzunköprü Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan’ı ziyaret eden Uzunköprü Ziraat Odası Başkanı Yıldız Kılıç, Çeltik Ekicileri Birliği  Başkanı Ali Öner, Çakmak Barajı Sulaması Sulama Kooperatifi Başkanı Ünal Çelebi, Uzunköprü Süt  Üreticileri Birliği Başkanı Tamer Akkuş, Uzunköprü Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Nevzat Öztürk,ve  İş Adamı Cavit Koşar’ın desteği ile bir hafta içerisinde yardım malzemelerin toplanarak Ukranyaya gönderileceği belirtildi.

Yapılacak yardımlar hakkında Uzunköprü Kaymakamlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Uzunköprü Kaymakamımız Sayın Hakan Yavuz Erdoğan, başkanlığında biraya gelen ilçemiz STK’ların destekleri ve hayırseverlerimizden Cavit Koşar’ın taşımacılığını üstlendiği Ukrayna’ya 1 tır insani yardım malzemeleri bir hafta içerisinde gönderilecektir. Yardımda bulunmak isteyenler vatandaşlarımız Uzunköprü kaymakamlığı ile iletişime geçebilirler” denildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL