Asayiş Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 467

UZUNKÖPRÜ EMNİYETİ 2022 HAZİRAN AYI RAPORUNU PAYLAŞTI

Uzunköprü Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü, son dönemde aylık olarak yapılan çalışmalara yönelik olarak başlatmış olduğu bilgilendirmelerine devam ediyor. Başta, asayiş ve suçlular mücadeleye yönelik yapılan çalışmaların paylaşıldığı bilgilendirme notunda şu..

UZUNKÖPRÜ EMNİYETİ 2022 HAZİRAN AYI RAPORUNU PAYLAŞTI

Uzunköprü Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü, son dönemde aylık olarak yapılan çalışmalara yönelik olarak başlatmış olduğu bilgilendirmelerine devam ediyor.

Başta, asayiş ve suçlular mücadeleye yönelik yapılan çalışmaların paylaşıldığı bilgilendirme notunda şu ifadelere yer verildi;

“2022 yılı Haziran ayı içerisinde polis sorumluluk sahasında yapılan çalışmaların paylaşıldığı bilgilendirme notunda şu ifadelere yer verildi;

1- Aranan şahıslara yönelik;    Değişik yargı mercileri tarafından  farklı suçlar nedeniyle  aranan toplam 21 şahıs yakalanmış, adli mercilere teslim edilen bu şahıslardan 5 tanesi ‘ tutuklanmıştır. Tutuklanan şahıslardan biri  16 yıl  bir ay –ikisi  2  yıl beş ay  -– diğerlerinin birer yıla kadar değişik hapis cezası ile arandıkları anlaşılmıştır

2-  Madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında;    Haziran  ayı içerisinde 5 farklı tarihte yapılan operasyon ve aramalarda ; Toplam 11 şüpheli şahsın ev iş yeri araç ve üzerlerinden farklı cins ve miktarlarda metaamfetamin, kubar esrar  ve bonzai türünde  uyuşturucu madde ve  bu maddelere ait düzenekler ele geçirilmiştir. Yakalanan şüpheli şahıslar haklarında hazırlanan fezleke ve suç unsurları ile birlikte adliye sevk edilmişlerdir.

3-)     Geçmiş tarihlerde ilçemizde meydana gelen faili bilinmeyen hırsızlık, dolandırıcılık ,mala zarar verme vb asayiş olayların aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda 11   olayın şüphelisi  toplam 20 şüpheli  şahıs  tespit edilmiş, haklarında tanzim edilen evraklar ile adli mercilere intikali sağlanmıştır.

4)  Haziran ayı içerisinde Yapılan önleyici aramalarda da değişik suç unsuru malzeme ve suç aletleri ele geçirilmiştir.

UZUNKÖPRÜ EMNİYETİ UYARDI

Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ayrıca suç ve suçla mücadele edilmesi adına vatandaşların her türlü olay hakkında 112 acil ihbar hattına başvurabileceğini,ayrıca 0505 318 2251 numaralı whatsapp ihbar hattına görüntülü ve sesli ihbarda bulunabileceklerini aktardı.Konuya ilişkin İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada;”İlçemizde asayiş ve huzurun sağlanmasına yönelik çalışmalar devam edecek olup suç ve suçla mücadelede karşılaşılan her tür olaylarda öncelikle 112 acil ihbar hattına bilgi verilmesi önem arz etmektedir. Ayrıca ilçe emniyet müdürlüğüne ait 0505 318 2251 numaralı hatta (whatsapp vb)  görüntülü ve sesli ihbarda bulunulabilmektedir.” ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL