Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 110

UZUNKÖPRÜ BELEDİYESİ’DEN KANDİL SİMİDİ İKRAMI

3 Aylar 23 Ocak 2023 Pazartesi günü başladı.Regaip Kandili nedeniyle ilçemizde birçok noktada kandil simidi dağıtımı gerçekleştirildi.Uzunköprü Belediyesi’ne bağlı ekipler ilçemiz Cumhuriyet Meydanı Atatürk Heykeli önünde kurulan stantta vatandaşlara kandil..

UZUNKÖPRÜ BELEDİYESİ’DEN KANDİL SİMİDİ İKRAMI

3 Aylar 23 Ocak 2023 Pazartesi günü başladı.Regaip Kandili nedeniyle ilçemizde birçok noktada kandil simidi dağıtımı gerçekleştirildi.Uzunköprü Belediyesi’ne bağlı ekipler ilçemiz Cumhuriyet Meydanı Atatürk Heykeli önünde kurulan stantta vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu.İkrama Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan,Belediye Meclis üyeleri Ertan Erbil İşeri,Ali Bülent Ulusoy katıldı.Becan,ayrıca Gazi Caddesi ve Hayrabolu Caddesi’de bulunan esnafı gezerek hem kandillerini kutladı hem de hayırlı işler diledi.

 

Belediye Başkanı Özlem Becan, birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının öne çıktığı manevi dünyamızda önemli yeri bulunan Regaip Kandilinde halkla bir araya geldi. Başkan Becan, Atatürk Heykeli önünde kandilin ve paylaşmanın sembolü olan kandil simitlerini dağıtarak Uzunköprülülerin kandillerini kutladı. Atatürk heykeli önünde ki etkinliğin ardından Başkan Becan, Uzunköprü esnaflarını da unutmayarak dükkanlarında kıymetli Uzunköprü esnafını da ziyaret etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL