Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 184

UTSO’DAN YENİ BİR HİZMET DAHA

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odasında vize Takip İşlemlerinin ardından şimdi de ticari yük ve yolcu taşıma araçlarında kullanılması zorunlu olan Sayısal Takograf (Dijital Ehliyet) başvuru ve teslim işlemleri yapılacak. Yapılacak..

UTSO’DAN YENİ BİR HİZMET DAHA

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odasında vize Takip İşlemlerinin ardından şimdi de ticari yük ve yolcu taşıma araçlarında kullanılması zorunlu olan Sayısal Takograf (Dijital Ehliyet) başvuru ve teslim işlemleri yapılacak.

Yapılacak işlemler adına UTSO tarafından “Hizmet kalitemizi ve üye memnuniyetini arttırmak adına verdiğimiz hizmetlere bir yenisini daha eklemiş bulunmaktayız.” denilerek yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası olarak

hizmet kalitemizi ve üye memnuniyetini arttırmak adına verdiğimiz hizmetlere bir yenisini daha eklemiş bulunmaktayız. Vize Takip İşlemlerinin ardından şimdi de ticari yük ve yolcu taşıma araçlarında kullanılması zorunlu olan Sayısal Takograf (Dijital Ehliyet) başvuru ve teslim işlemleri odamızdan yapılmaya başlanmıştır.” denildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL