Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 531

TRAŞ FİYATLARINA BİR ZAM DAHA

Maliyetlerin artması nedeniyle tıraş fiyatlarına bir zam daha geldi.Yapılan bu zamla beraber tıraş fiyatlarına 6 ayda 2. zam gelmiş oldu.İlçemiz berberlerine yeni fiyat tarifeleri 25 Ocak 2023 Çarşamba günü itibariyle..

TRAŞ FİYATLARINA BİR ZAM DAHA

Maliyetlerin artması nedeniyle tıraş fiyatlarına bir zam daha geldi.Yapılan bu zamla beraber tıraş fiyatlarına 6 ayda 2. zam gelmiş oldu.İlçemiz berberlerine yeni fiyat tarifeleri 25 Ocak 2023 Çarşamba günü itibariyle teslim edildi.

Konuya ilişkin Uzunköprü Berberler ve Kuaförler Odası’ndan gazetemize yapılan yazılı açıklamada;” Değerli Uzunköprü halkımız.Biz Uzunköprüde geniş bir kitleye sahip,kasabamızın kalbinin atmasında önemli rol taşıyan berberler ve kuaförler olarak siz değerli halkımızın her daim yanında olduk.Geçtiğimiz son bir kaç yıl içinde dünya genelinde gerçekleşen olumsuz yaşam şartları ve sıkıntılar ülkemiz bünyesinde de etkisini göstermiştir.Bilindiği üzere küresel sıkıntılar anlamsız fiyat artışlarına sebebiyet vermiştir ve bu durum artarak devam etmektedir.Biz uzunköprü Ber.Kua.Odası olarak odamıza bağlı olan üyelerimizle sürekli bir şekilde irtibat halinde olup halkımızın bu olumsuzluklardan etkilendiğini görüp bugüne kadar kendimizden ödün vererek fiyat tarifemizi her defasında güncellemeyi erteledik.Fakat bu sıkıntıların giderek artış göstermesi dayanacak güç dengelerini alt üst etmiştir. Geçtiğimiz günlerde odamız bünyesinde gerçekleştirdiğimiz toplantımızda bir üst kuruluşumuz olan EDESOB (Edirne Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği) ile görüşmeler gerçekleştirilecek.” ifadelerine yer verildi.

Yeni tarife şu şekilde;Saç-Sakal Kesimi-Yıkama:150 TL,Saç Sakal Kesimi Yıkamasız:120 TL,Saç Kesim-Yıkama:120 TL,Yıkamasız Saç Kesimi:90 TL,Sakal Tıraşı:40 TL,Özel Saç Kesimi Yıkamasız:110 TL,Özel Saç Kesimi:70 TL,Saç Yıkama Fön:50 TL,Saç ve Cilt Bakımı:200 TL,Saç Boyama:400 TL,Bıyık Boyama:100 TL,Ağda Yapımı:60 TL,Kaş Alımı:60 TL,Maske:50 TL,Meç Röfle:300 TL,Perma Kalıcı Düzleştirme:500 TL,Damat Tıraşı:1000 TL

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL