Edirne Haberleri Keşan Haberleri Okuma Sayısı: 825

TBMM’ye Keşan Çıkarması

  TBMM DE bütçe görüşmeleri devam ederken Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve Edirne Milletvekili Fatma Aksal; Keşan’dan ziyaretine gelen  Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. İsmail Şapçı,Genel..

TBMM’ye Keşan Çıkarması

 

TBMM DE bütçe görüşmeleri devam ederken Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve Edirne Milletvekili Fatma Aksal; Keşan’dan ziyaretine gelen  Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. İsmail Şapçı,Genel Sekreter Sn. Erdem Başak, Akreditasyon Sorumlusu Sn. Kadir Tunç,Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. İlhan Saz ile birlikte Keşan’a dair istişarelerde bulundu.

 

Keşan’ a dair yatırımların ve projelerin değerlendirildiği beliritilen görüşme sonrası Aksal;  “ Başkanımız İsmail Şapçı ve yönetimi ile Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve bölgemizdeki tamamlanan devam eden diğer projelere dair bir toplantı gerçekleştirdik. Milli Eğitim Müdürümüz İlhan Saz ‘ın da bulunduğu görüşmemizde Keşan için Eğitim ve istihdam odaklı projeler üzerine değerlendirmeler yaptık. İlçemizde ilimizde en verimli, en faydalı projelerle hemşehrilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL