Spor Okuma Sayısı: 346

ŞUBAT’TA DÜZCE’DE UZUNKÖPRÜ RÜZGARI ESECEK!

Uzunköprü Gençlik Merkezi Judo Takımının 1. olan 5 bayan, 2 erkek 7 sporcusu Uzunköprü ilçemizi Düzce’de yapılacak guruplarda temsil edecekler.   Edirne’de gerçekleştirilen 2021/2022 okul sporları grup müsabakalarında Uzunköprü Gençlik..

ŞUBAT’TA DÜZCE’DE UZUNKÖPRÜ RÜZGARI ESECEK!

Uzunköprü Gençlik Merkezi Judo Takımının 1. olan 5 bayan, 2 erkek 7 sporcusu Uzunköprü ilçemizi Düzce’de yapılacak guruplarda temsil edecekler.

 

Edirne’de gerçekleştirilen 2021/2022 okul sporları grup müsabakalarında Uzunköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Judo Takımından 1. olan 5 bayan ve 2 erkek sporcusu derece alarak 3-5 Şubat’ta Düzce’de yapılacak olan gurup müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Takım Antrenörleri, Edirne Yıldızlar Okul Sporlarında Uzunköprü’müzde 11 sporcumuzla katılım sağladık. Başarılı bir sonuç elde etmek için sporcularla birlikte sıkı bir çalışma programı uyguladıklarını, finallerden güzel bir sonuçla döneceklerini tahmin ettiklerini belirttiler. Akpınar çifti, başta bütün sporcular olmak üzere Uzunköprü Gençlik Spor İlçe Müdürlüğüne Okul İdarecilerine, ziyarete gelen velilere ve destek veren herkese teşekkürlerini ileterek, Düzce’de yapılacak gurup müsabakalarına katılacak sporculara başarılar dilediler.

2021-2022 Edirne Yıldızlar okul sporlarında Judo Müsabakalarında derece alan sporcuların isimleri şöyle; Bayanlarda 1. olan 32 kg Irmak AYAR, 40 kg Buğçe YEĞİN, 48 kg. Ecrin Su HIZLI, 52 kg Melisa ÇALIK ve 57 kg. Ceren AKAY. Erkeklerde 1. olan 34 kg Sait Bera AKDENİZ ve 42 kg Onur KARAGÖZ Düzce’de Uzunköprü’müzü gurup müsabakalarında temsil edecekler.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL