Köşe Yazarlarımız Okuma Sayısı: 339

SELİM BEKAR YAZDI;TORUN SEVGİSİ BAMBAŞKA

Sevgili okurlarım, havalar soğudu,ama benim yüreğim ve kalbim sıcacık  geçtiğimiz hafta  torunum Yiğit Efe Karagöz’ün doğum günü kutladık.Hasan Aktürk ağabeyim  bir gün bana; “Selim torun başladı mı dede demeye seni..

SELİM BEKAR YAZDI;TORUN SEVGİSİ BAMBAŞKA

Sevgili okurlarım, havalar soğudu,ama benim yüreğim ve kalbim sıcacık  geçtiğimiz hafta  torunum Yiğit Efe Karagöz’ün doğum günü kutladık.Hasan Aktürk ağabeyim  bir gün bana; “Selim torun başladı mı dede demeye seni o zaman göreceğim” demişti. Bende ona Hasan ağabeyim biz çocuklarımızı sevemedik uyurken bıraktık uyurken öptük. Torunumuzu nasıl seveceğiz demişti .Günler ayları  aylar yılları kovaladı. 2023 yılında iki kızımdan da birer torunum var. Şimdilik Yiğit Efe Dedem diyor.Dedem dedi mi  inanın  akan sular duruyor.O anda ne iş yapıyorsam bırakıyorum.Hasan ağabeyimin sözlerinin ne kadar haklı olduğunu bugün daha çok iyi anlıyorum.

 

Torun Sevgisini kelimelerle anlatması zor,yaşaması güzel . Dede olanlar bu sevgiyi çok  iyi biliyor.Erva Öykü torunum dede demeye başladı mı  dedeciğim  dediğinde bakalım ne olacağım. Şimdilik gülüyor tatlı tatlı yapınıyor  bu bile bana yetiyor.

34 Yıllık hayat arkadaşımın dün doğum günüydü. Ömrümüzün 34 yılını beraber geçirdik ,acı tatlı ,hüzünlü mutlu yıllarımız oldu. Bir birimizi hep sevdik. Birbirimizin fikirlerine saygı gösterdik.  Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır sözü doğrudur. Bugün bu mevkiiye gelmişsem eşimin büyük desteği ile olmuştur.

 

Elinden tutup nereye gittiğini umursamadan yürüyecek birisi olmalıydı, ben bu yolculuğa seninle çıkmayı sonuna kadar seninle gidip bu yolu sadece senin elinden tutarak yürümeyi seçtim… İYİKİ DE seçmişim. Nice mutlu yılların olsun Bahtiye’m  .Seni hep sevdim .Ömrümün son gününe kadarda seveceğim.

 

Sevgili Okurlarım,4 Ocak 2023 tarihinde gazetemizde Cumhuriyet Mahallesinde istifa depremi haberimizi okudunuz. 6 Aza istifa etmişti. 2 Azanında istifa edeceğinin birinin yurt dışında olduğu geldiği gibide istifa dilekçesini Kaymakamlığa vereceği konuşulmuştu. 25 Ocak 2023 Çarşamba gecesi sosyal medya hesabımızdan bir azanın daha istifa ettiğini sizlerle paylaştım.

 

Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Orhan Karahan 3 Ocak 2023 tarihinde sosyal medya hesabında istifalar hakkında  şu paylaşımı yapmıştı. Demokratik olarak seçilen aza arkadaşlarım, yine demokratik hakkı olarak istifa ettiler. Bugüne kadar yapmış oldukları hizmet ve çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ederim. Mahallemiz için çalışmaya devam edeceğiz.

Uzunköprü halkı Azaların neden istifa ettiğini sorguluyor.  Sayın Rahmi Ataş Ağabeyim aynen sosyal medya şu yorumda bulunuyor. Selim bu işin aslı neyse açıklayın

Bu kin nedir bu azaların ya… Uzunköprü’nün en yeni en büyük mahallesine bu olay neyse hiç yakışmıyor kardeşim.

İftira atılıyor dedikodu yapılıyor diye beyanat verdi.Savcılık hükümete bir dilekçe verip , bir günde bu iş çözülür…koskoca devletin muhtarına biz mi öğreteceğiz bu işleri…

 

 

2023 Seçimleri için start verildi.CHP’den milletvekili aday adayı olacaklar sahada. Ben öncelikle meslektaşımız Mustafa BEZBAŞ’tan başlamak istiyorum.  2014 CHP Keşan Belediye Başkanı Aday adayı, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde 25. Dönem CHP Edirne Milletvekilliği Aday Adayı, 29 Mart 2015’te yapılan ön seçimde 4. sırayı aldı .2019 CHP Keşan Belediye Başkan Aday Adayı, 2023 genel seçimleri aday adayı Uzunköprü’de gecen gün  yerel basını ziyaret etti.. Edirne için projelerini  paylaştı. En önemlisi Edirne’nin tüm ilçelerinde dostları ekibi var. Birlikte geziyorlar.

Sevgili okurlarım, Uzunköprü Belediyesinin, AKM’ye taşınması ile Başkan Özlem Becan’ın halktan kaçtığını söylüyorlar. Özelikle Özlem başkanın İsteği ile Uzunköprü Belediyesinin, AKM’ye taşındı.  algısı hakim olmuş durumda.

Gazeteci halkın aynasıdır. Arşivleri geniştir.4 Kasım 2017  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ,Uzunköprü Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk Kültür Merkezi ve Şehir içi İçme Suyu Şebekesinin açılışı ile Ördekli Göl Mesire Alanı, Güneş Enerji Santrali, Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi İkinci Etabının temel atma törenine katılmıştı. Dönemin Belediye Başkanı Enis İşbilen 2018 yılında Uzunköprü Belediyesinin, AKM’ye taşınacağını ve boşaltılan 7 katlı belediye binasının Erkek Öğrenci Yurdu olarak hizmet vermeye başlayacağını ifade etmişti.
“Uzunköprü halkı ile bir müjdeyi paylaşmak istiyorum” diyerek sözlerine başkan Başkan İşbilen; “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun huzurunda ilk defa Uzunköprü halkı ile bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Gelecek yıl belediyemizi komple şu anda gördüğünüz Atatürk Kültür Merkezine taşıyıp 7 katlı binamızın üniversite öğrencilerimizin yararlanacağı bir erkek öğrenci yurduna dönüştürme işlemini başlatmış olacağız” demişti. Öğrenci yurdu değil, geçici adliye binası olacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL