Köşe Yazarlarımız Okuma Sayısı: 259

SELİM BEKAR YAZDI;15’NCİ YAYIN YILIMIZA ‘MERHABA!’

Sevgili okurlarım, Dile kolay 14 yılı tamamlayıp 15 yılımıza merhaba dedik. 15 yıl önce   yayın hayatımıza başlarken  birlikte yola çıktığımız Editörümüz ve yazarımız Çetin İmer’i kaybettik,rahmetle sevgi saygımla yad ediyorum…

SELİM BEKAR YAZDI;15’NCİ YAYIN YILIMIZA ‘MERHABA!’

Sevgili okurlarım, Dile kolay 14 yılı tamamlayıp 15 yılımıza merhaba dedik. 15 yıl önce   yayın hayatımıza başlarken  birlikte yola çıktığımız Editörümüz ve yazarımız Çetin İmer’i kaybettik,rahmetle sevgi saygımla yad ediyorum. Bahtiye Bekar,Serdar Manga ,Fatih Karagöz, İsmail Mercimek, Nur Kurt,Ahmet Ürer,Serpil Günyeli, Özge Doğar, Yeşim Türkeli, Müfit Demirkol, Hakan Sönmez,  Tuncer Işık,Orhan Kalyoncu, Ersin Ertürk,Deniz Kite, Hasan Semih Yurdatapan,Sabriye Cemboluk,Orkan Algül ile gazetemizi büyütmeye devam ediyoruz.

14 Yıl içinde  Yazı İşleri Müdürlüğü  görevinde bulunan Abidin Ergönül, Şemsi Mert,Yeliz Demir,Serdar Manga gazetemize Gönüllü olarak  hep güç kattılar. Teşekkür ediyorum.

 

Büyük Destek gördüğüm Eşim Bahtiye Bekar,Canım kızlarım Çiğdem, Ecem Bugünlere gelmemde en büyük destekçilerim, Ecem  kızımın bugün doğum günü. Yeni Yaşında Mutluluklar, Sağlıklı çok uzun ömür diliyorum.

 

“Halkın gören gözü, işiten kulağı, konuşan dili, hakkın ve haklının yanında direnci olma yolunda 26 Eylül 2022  Pazartesi günü 1505. sayımızla Hür Gazete olarak 15.inci yayın yılımıza ‘Merhaba!’ demenin haklı gururunu yaşıyoruz.

 

Yıllardır köşemi aynı formatta yazmaya özen gösteriyorum. Selim Bekar olarak Gazeteyi kurduğumda bir hedef koydum. Ekip arkadaşlarımla hedeflerimizi paylaştım. Birlikte başladık , birlikte büyüteceğiz. 14 yıldır  gazetemizde muhabir, tasarımcı,stajyer olarak  görev yapmış   emekçi arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum.Biz büyük bir aileyiz.

 

Hedefimi de yıllara böldüm. Merdivenleri öyle beşer beşer çıkmadım. Tırnaklarımla kazıyarak bugün ki noktaya geldim.

Yazarlarımıza, ekip arkadaşlarımıza şu sözü söylemiştim. Yazdıklarınız bir gün olsun sansüre uğramayacak. Gazetemizin İsmi gibi ‘’HÜR  OLACAKSINIZ’’ 14 yıldır hiçbir yazar arkadaşımın yazılarına sansür uygulamadım. Bugünden sonrada uygulamayacağım sözünü köşemden tekrarlıyorum.

 

14 Yıl önce Uzunköprü’de kendi baskı tesisleri olmadan, arkasına bir takım sermaye gruplarını almadan, sadece objektif yayıncılığın gücüne ve halkın desteğine güvenerek yola çıktık. Gece gündüz çalıştık, mücadele ettik ve 15’nci yılımıza 1505. sayımızla girdik. Kuruluşundan bu güne kadar Uzunköprü Hür Gazete hakkında birçok insanın gıybetle iddia ettikleri gibi ne başarısız olup kepenk indirdik,ne bağımsız mücadelemizden vazgeçtik,ne de attıkları iftira ve yalanlar doğru çıktı. Biz ayağımızı sağlam zeminlere basarak yürümeye özen gösterdik; ekip olduk; aile olduk; hedefimizi belirledik. Orta ve uzun vade planlarımızı yaptık; planlarımız dahilinde her yıl gazetemizi büyütmek okurlarımıza daha çok ulaşmak adına bir çok projemizi hayata geçirdik. Uzunköprü Hür Gazete ekibi olarak zorluklara karşı yılmadık,yıldıramadılar. Her zaman halkın çıkarları doğrultusunda sütunlarımızda özellikle de Uzunköprü’nün sorunlarını gündeme taşıdık. Uzunköprü Hür Gazete olarak birçok etkinliğin öncülüğünü üslendik. 18 Kasım 2016 günü kendi baskı tesislerimizi kurduk ve işte 15. yılımızdayız. Tüm okurlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz ve 15. yılımıza 26 Eylül sayımızla ‘Merhaba!’ diyoruz.”

Her yıl olduğu gibi pastamızı Gazetemizde okurlarımız ve ekibimizle saat 12’de keseceğiz.

 

Sevgili okurlarım, 1 Ekimde Yapılacak Uzunköprü Ticaret ve Sanayi odası Seçimlerinde Ercan ihtiyar’ın karşısına rakip olacak 21 üye bir basın toplantısı düzenleyerek adaylıklarını yeşil liste olarak açıkladılar. Yeşil kravatlarını giyerek.Ercan İhtiyar ekibini ve rengini açıklamasını üyelerin beklediğini köşemden belirtmek istiyorum.

 

Cuma Günü Emin Tarım Sanayi  Ve Ticaret Aş. Yönetim kurulu Başkan Vekili  Doğan Saka ,Uzunköprü Ticaret Borsası Başkan Adaylığını ve yönetim kuruluna aldığı şirketlerin isimlerini açıklarken genç ekip vurgusu yaptı.Haberimizde göreceğiniz fotoğraf karesinde olanlar mı yoksa şirketin belirleyeceği Fotoğraf karesinde olmayanlar mı girecek onu da seçimi kazanırlarsa   göreceğiz.

Hür Gazete olarak Haberimizde bizlere verilen listeye göre haberimizi yayımladık. Resimde bulunanların isimlerini değil. Şirket isimlerini kullandık.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL