Kültür-Sanat Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 380

NEREDE O ESKİ RAMAZANLAR?

Uzunköprü Belediyesi 9 Nisan 2022 Cuma gecesi Nerede O eski Ramazanlar eğlencesinin ilk aya Atatürk Parkı’nda ve Mübarek Ramazan ayımız boyunca şehrimizin çeşitli noktalarında geleneksel Ramazan eğlencelerini halkımız ile buluşturmaya..

NEREDE O ESKİ RAMAZANLAR?

Uzunköprü Belediyesi 9 Nisan 2022 Cuma gecesi Nerede O eski Ramazanlar eğlencesinin ilk aya Atatürk Parkı’nda ve Mübarek Ramazan ayımız boyunca şehrimizin çeşitli noktalarında geleneksel Ramazan eğlencelerini halkımız ile buluşturmaya devam edecek.

 

 

Tüm vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Uzunköprü  Belediye Başkanı Özlem Becan, “Dayanışmayla, hoşgörüyle, sağlıkla karşılayacağımız bir Ramazan ayı geçirmeyi diliyorum. Orucumuz makbul, dualarımız kabul olsun. Yaklaşık 2 yıldır pandemi gölgesinde geçirdiğimiz Ramazan ayının manevi hazzını yaşatabilmek ve Uzunköprü’de ‘nerde o eski Ramazanlar’ dedirtmemek için bu ayın ruhuna hitap eden birbirinden özel etkinlikleri çeşitli noktalara  taşıdık. 9 Nisan 2022 Cuma gecesi Atatürk Parkı’nda geleneksel Ramazan Eğlenceleriyle  buluşturduk.

 

Eski ve geleneksel Ramazan akşamlarını hep birlikte yaşayalım istiyoruz. Tüm Uzunköprülülerimizi  etkinliklerimize davetlidir” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL